Ops!!!

Kom precis på att jag skulle gjort ett träningsprogram för nästa vecka. Snacka om att man har ett taskigt minne. Men jag vet att jag kommer att träna styrketräning imorgon (måndag), vattengympa på tisdag och boxning på torsdag. Ska försöka få in lite mera träning, men vet inte riktigt vad och när.

Nästa vecka känns till att bli en bra träningsvecka, veckan efter blir det bara styrketräning på måndag. Jag blir opererad på tisdagen. Så då blir det en veckas träningsuppehåll, beroende på hur jag mår och hur ont jag har.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på TV.

Kram

Belöning

Jag är så dålig på att sätta upp belöningar när jag nått något av mina vikt mål. Jag har ju sprungit förbi många mål på min resa. Tror att det är 5-6 mål som jag klarat av. Mina mål är vart 5:e kilo.

Jag startade min viktresa den 4 feb i år och då vägde jag 104,6 kg. Kravet från min läkare var att jag skulle gå ner 4,6 kg på 2 veckor och det gjorde jag. Jag gick ner 5 kg. Men kruxet var att jag inte fick äta något, skulle leva på närigsdryck. Det var väldigt tufft, men det gick.

Nu sitter jag här och har gått ner ca 34 kg. Men ska jag hårddra det hela så har jag gått ner ca 50 kg. Jag vägde nämligen runt 120 kg när jag var som störst.

Så i måndags belönade jag mig regält. Jag införskaffade mig en ny mobil (utan abonnemang). Det blev en Sony Ericsson X8


Min är rosa, men jag har även detta blåa skalet. Jag är väldigt nöjd med mobilen och belöningen.

Kram

På G igen

Äntligen börjar den envisa förkylningen att släppa. Det känns hur skönt som helst, efter att ha varit däckad i nästan en vecka. Jag kommer att stanna hemma imorgon också, för att vara på den säkra sidan. Nu hoppas jag att jag håller mig frisk ett bra tag framöver, då jag ska bli operead om 2,5 v.

Eftersom jag känner mig bättre idag beslutade jag mig för att njuta av det fina vädret. Jag tog en promenad på ca 4 km. Rundan tog mig omkring 34 min, vilket jag är jättenöjd med. Jag tog det lungt och stressade inte på. Vill ju inte förvärra något.

Annars så har jag inte gjort något under veckan av förståliga skäl. Det har varit en vecka i mestadels liggande läge.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på TV.

Kram

Sjukling

Kommer att vara hemma från praktiken hela veckan. Inget kul, men jag har inget val. Vill ju bli frisk, så att jag kan bli opererad om 3 veckor som planerat. Har varit till doktorn idag, då jag har så j*vla ont i mina öron. Dom var hur fina som helst, skönt att det inte var någon öroninflammation. Däremot är jag på G att dra på mig en lunginflammation. Så läkaren beordrade mig att stanna hemma resten av veckan. Det är bäst att följa ordinationen. För han sa om jag stannar hemma och tar det lungt kommer det inte att bli någon lunginflammation, det kommer att läka ut av sig själva.
Visst det är inget kul att vara hemma, men samtidigt så vill jag ju inte smitta ungarna på praktiken. Så på måndag är jag för hoppningsvis Fit for fight igen. Då hoppas jag att jag kan komma igång med träningen igen. För jag saknar den verklign. Känner hur förslappad man blir när man inte tränar. Men denna vecka får jag vara så snäll att vila.
De lediga dagarna kommer jag att fylla med mycket vila, data och TV. Jag kanske stickar lite också. Det beror på vad jag känner för.

Nej, nu ska jag glo lite på TV innan det är tid att fixa till kvällsmaten.

Kram

Ligger ner bäddad. Den jävla förkylningen ...

Ligger ner bäddad. Den jävla förkylningen vill inte ge med sig, snarare tvärtom. Nej, nu ska jag försöka sova lite. Kram


Reservdelar sökes.............

Just nu söker jag efter reservdelar. Jag skulle behöva en ny packning till näsan som rinner konstant. Skulle även behöva ett nytt huvud, då jag har en dunder huvudvärk. Nya bihålor skulle inte heller vara helt fel. Ja, så är det att vara förkyld. Hoppas att det snart går över, för jag är så trött på att må dåligt.

Dagen kommer att vara lugn, har inte så mycket att göra på praktiken. Men det är skönt när orken och tålamodet inte är på topp.
Helgen kommer även den att vara lugn. Ska vila så mycket som möjligt. Vill vara frisk till måndag, så att jag kan komma igång med träningen igen.

Nej, nu ska jag ta och göra ett ryck.

Kram

Tack

Jag vill TACKA för alla fina kommenterer som jag fått, både här och ute bland folk.

Har precis kommit hem från Ystad. Där blev jag överöst med massor av positiva kommentarer. Detta har fyllt på mitt egoboost för en lång tid fram över. Det är även detta som gör att man orkar komma igen när det blir någon motgång.

Än en gång TACK!!!!!

Kram

Idag går jag fått ett nytt smeknamn. Jag h...

Idag går jag fått ett nytt smeknamn. Jag heter TUNNIS nu ;) Det är ett namn som jag gärna står ut med.


Så här ser jag ut när jag försöker bota mi...

dsc00040 (MMS)

Så här ser jag ut när jag försöker bota min huvudvärk. Tror nog att jag avstår den tilltänkta träningen idag. Det blir en lugn dag istället. Kram


Sista dagen :(

Jepp, idag är det min sista semesterdag =( Den här veckan har gått rent för fort. Skulle kunna vara ledig i en vecka till. Jag har verkligen njutit av min ledighet, samtidigt som jag saknat min resa så otroligt. Men jag vet att den kommer att bli av vid ett senare tillfälle. Ja, denna veckan har jag passat på att lata mig och träna. Jag/vi har även varit på en 75 års uppvaktning. Det har även blivit fika med underbara vänner. Här kommer en lite mer detaljerad uppdatering av veckan.

Måndag
Första semesterdagen. Passade på att sova länge och bara njuta av dagen. Det blev inget gjort här hemma, då jag var på vift en del av dagen. Jag var en sväng till Skurup för att hämta hem lite saker som jag hade köpt, bla en sittvagn åt älskade Freya. Jag hade även köpt ett bollhav åt henne. På seneftermiddagen vart den ett styrketräningspass. Verkligen välbehövligt. Resten av dagen var slapp.

Tisdag
Då hade jag ett inbokat vattengympa pass på förmiddagen. Så härligt det var att få glida ner i det varma vattent. När jag var klar med gympan, så såg jag att jag hade fått ett SMS från min optiker. Mina glasögon var klara. Så nu styrde jag kosan från Simrishamn till Ystad. När jag ändå var i Ystad, så passade jag på att gå en sväng på stan. Inhandlade inget mer än en Kaffelatte. När jag kom hem drog jag igång tvättmaskinen. Insåg att vi behövde lite rena kläder.

Onsdag
Spenderade största delen av dagen i bilen. Då vi åkte ca 18 mil (enkel väg) för att fira en väldigt go vän på hans 75 årsdag. Så det blev inte så mycket mer gjort denna dagen. Min goa älskling hade tagit semester denna dagen.

Torsdag
Jag hade bjudit hem Thina, Fredirka och Freya på fika. Det blev några härliga timmar, med massor av skitsnack och skratt. Vi tog även lång promenad. Nu fick Freya chans att prova sin nya vagn och jag fick äran att vara "förare". När alla gett sig hemåt igen, passade jag på att ta mig en eftermiddagslur, första för denna veckan. Ack så skönt det var. Jag kände att jag behövde vara utvilad för boxpasset på kvällen. Veckans svettigaste aktivitet utan att överdriva. Men fy f*n så underbar skönt det var. Jag var lagom mör när jag kom hem. Det var knappt så att jag orkade att ta mig till duschen. Slocknade som en nerklubbad säl.

Fredag
Idag har min älskling haft semester igen. Vi har varit i Ystad, där jag införskaffade mig en ny BH. Kännde att jag behövde en i rätt storlek, då de flesta som jag har är rent förstora. Vi tog en lunchfika på Espresso House. Efter det åkte vi och handlade lite färg. Vi har stora planer på att måla om köksluckorna. Efter det åkte vi vidare till brädgården. Där skulle det inhandlas material till ett plank, som vi ska ha runt soptunnorna. Hemma igen drog jag igång tvättmaskinen. När den var klar åkte älsklingen på fotbollsträning och jag åkte och gjorde veckohandlingen. Nu sitter jag och njuter av kvällen och tittar på Idol. Jag stickr också mellan varven.

Ja, detta är i grova drag vad jag gjort under min semester. Jo, det glömde jag. I onsdags när vi kom hem, så låg det ett brev till mig från sjukhuset i Kristianstad. Det var en kallelse till en operation av min livmoder. Denna kommer att ske den 9 nov. Tiden har jag inte fått ännu. Den får jag dagen innan operationen. Då ska jag ringa till sjukhuset. Hoppas bara inte att man får den första tiden på morgonen. Den brukar vara runt kl 7. Nu ska jag bara försöka hitta någon som kan vara chaufför för mig den dagen. Då min älskling inte är så intresserad av att ta semeter. Ja, jag vet att det kommer att ordna sig.

Nej, nu ska jag fortsätta njuta av kvällen.

Kram

På banan igen

Äntligen är jag på banan igen med träningen. Så gött att förkylningen är bättre. Igår var jag iväg och tränade styrketräning i 1 timme. Härligt att få en genomköare av den förslappade kroppen. Hade somvanligt med mig Monali. Tack vännen för trevligt och peppande sällskap. Idag har jag varit på vattengympa. Det var något som kroppen verkligen behövde. Nu känns den avslappnad och redo för mera träning.

Denna veckan har jag semester. Det var ju meningen att jag skulle varit i Schweiz, men som ni vet så blev det inställt pga tråkigheter. Istället får jag göra det bästa av situationen här hemma. Det blir lite slappande, träning och träffa vänner.

Imorgon har älsklingen också semester. Då ska vi åka till norra delen av Skåne, för att förära en nära vän ett besök på hans 75 årsdag. Det är vad vi kommer att hinna med imorgon.
På torsdag ska jag vara barnvakt och ha fikabesök. Båda delarna ska bli kul.
På fredag har älsklingen semester igen. Då ska vi hitta på något, men vad har vi ite bestämt ännu.

Idag har jag varit och hämtat ut mina glasögon. Dom blev fädriga fort. Beställde dom i torsdags. Så nu föröker jag att vänja mig vid att ha dom på näsan. Det är ju nästa 4 år sen jag hade glasögon senast. Jag har även fått tvättat och renbäddat sängarna. Skönt att få krypa ner i en renbäddad säng ikväll.
Nu sitter jag somvanligt om kvällarna och slötittar på TV, samtidigt som jag surfar runt lite på datorn. Om en stund kommer jag att stänga ner datorn och ta tag i min stickning. Blev klar med koftan jag gjorde i helgen, så nu har jag börjat på en långärmad tröja i mohair. Det lilla jag gjort på den så känns garnet varmt och mjukt.

Ni får ha en fortsatt underbar kväll.

Kram

RSS 2.0