Mattes lilla...

0-7af81138857feec7666c6dab68bb8303.png

Kolla varifrån!

Mattes lilla mys pysa. Kram


Ännu en dag

av härligt slappande. Men jag har iofs orkat med att tvätta två maskiner med tvätt. Det har även diskats. Älsklingen har varit i garaget och fixat med bilen. Så fort han fixat till en sak, så uppkommer det något nytt som måste fixas till. Så är det att ha med gamla bilar att göra *S* Snart så ska jag ta tag i den rena tvätten och se till att den kommer in i garderober och lådor. Efter det blir det filmtime.

Ja, nu stänger jag ner detta.

Kram

Han är f*n inte riktigt klok

Idag har det varit en slappe dag för oss båda. Vi har varit iväg till Bo Ohlsson en sväng för att köpa kattsand och jag har tvättat en maskin med badlakan. Annars så har det tagits lungt. Vi har även unnat oss en härlig vila. Lilla Mitzi har även passat på att snussa gott i våran säng. När jag vaknat så fick älsklingen min fnatt. Han trodde att jag höll på att klämma katten när jag vände på mig. Tydligen så var det min hand, som han trodde såg ut som en svart kattsvans. Så nu har jag ont i min vänstra överarm. För det var där som han slog och knep till mig. Snacka om att han inte är riktigt klok. Nåja, han menade väl. Men det gjorde ont.

Nu sitter jag och slötittar på TV. Har inget vettigare för mig. Ska snart fråga älsklingen om vad vi ska ha till kvällsmat, för jag börjar bli hungrig.

Ja, just det. Jag vägde mig i morse. Alltid lika kul när vågen visar på minus och det gjorde den idag. Hoppas att det fortsätter på det här sätten nu när jag inte har jobb.

Nej, nu ska jag fortsätta slappa.

Kram


Suddigt

Jag säger bara f*n vad trött jag är. Detta gör att jag ser hur suddigt som helst. Visst kan min medicinering också birda till suddigheten. Men skit samma, jag snart  dra mig mot sägnen.

Nu har jag avslutat mitt jobb. Det har varit en halvstressig dag. Vi har haft mycket att göra, men jag tycker att det har flutit på bra för mig. Varmt har det också varit. Jag har inte behövt göra något för att svetten ska rinna av mig. Men det har nog varit så för de flesta på jobbet. Eftermiddagen avslutades med en god fika. Jag och två andra tjejer bjöd på tårta. Väldigt trevligt och smaskigt.

Nej, nu ger jag upp med mitt svammlande.

Kram

Så här...

7ebe0755c9ebc6a1d5c77b2a2e65eaad.png

Kolla varifrån!

Så här ser dagens make up ut. Nu ska jag köra till jobbet. Kram


Jag visst det

Ja, vad är det nu jag visste?? Jo, jag visste att jag inte skulle få sova natten tills idag och det beror på min medicin. Tabletterna som jag fick utskrivet igår är rena dunderpillerna, men inte för min sömn. När dom börjat verka så kan jag inte sova. Jag ligger och är "hög som ett höghus", allt bara snurrar runt. Fast jag är hur trött som helst så går det inte att sova. Och inte blev det bättre i natt av att det kliade överallt. Har fått en del myggbett de sista dagarna. De flesta ska typiskt sitta på tyggen där jag inte når.

Imorgon är min sista dag på jobbet. Ja, jag vet att jag tjatat om det de sista dagarna. Det kommer att bli så tråkigt att bli arbetslös igen. Jag hoppas att jag snart får ett jobb igen. Visst ska det bli skönt att ha en veckas ledigt, det ska jag inte sticka under stolen med. Men någon längre "ledighet" vill jag inte ha. Så jag kommer att vara flitig på att skicka in jobbansökningar.

Nej, nu ska jag återgå till kliandet av mina myggbet ;))

Kram

Hejsan! Så...

0-44ca552d42891ef99079f3c7a840f5b5.png

Kolla varifrån!

Hejsan! Så här ser min look ut idag. Klockan är inte nio ännu, men svetten den rinner redan av mig. Kram


Två dagar kvar

SNYFT, nu har jag bara två dagar kvar på jobbet. Det kommer att bli så trist att inte gå till jobbet på måndag. Då får jag istället traska till AF =( Men, men...............jag kanske inte kommer att vara arbetslös så länge. Igår ringde det ytterligare ett bemanningsföretag till mig. Jag är registrerad på deras sajt. Dom har ett jobb som skulle kunna passa till mig. Det är på en arbetsplat som jag redan har jobbat på. Så snaälla håll tummarna på att jag kommer att få jobbet. Jag trivdes så bra på den arbetsplatsen när jag var där senast. Jag har ännu inte ört något från det andra bemanningsföretaget, som jag var på intervju på i fredags.

Idag har jag haft en ledig dag. Det har varit så härligt, fast jag inte fick någon sovmorgon. Jag skulle vara på sjukhuset i Simrishamn kl 8.30 Skulle få min rygg undersökt av min reumatolog. Nu vet jag att det inte är reumatismen som satt sig i ryggen. Jag har istället lyckats att dra på mig en regäl inflammation istället. Så nu har jag fått lite "piller" som för hoppnings vis kommer att tabors smärtan och inflammationen.

Ieftermiddags var jag en svägn till Ystad. Jag behövde införskaffa mig nya jeans. På Lindex hittade jag ett par som jag fick med mig hem. Det blev även en ny BH samt tre par strumpor. När jag kom hem igen sog jag ett ryck och fick tvättat.

Nu sitter jag framför TV:n och slappar. Ska snart uppsöka sängen, så jag är pigg och utvilad för morgondagen.

Kram


Sista veckan

Nu avverkas de sista arbetsdagarna för mig. På fredag så slutar jag på jobbet =( Vad dessa två månaderna har gått fort. Jag fattar verkligen inte vart tiden har tagit vägen.

Idag så har det inte varit så mycket att göra. Så det har blivit en eftermiddag med korsordslösning, hihihihi..............Nu märks det verkligen att lågsäsongen har kommit. Visst kommer det att komma dagar med mycket att göra. Men det får vi ta då.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera, helt tomt i mitt huvud. Så jag avslutar nu.

Kram

Ja, jag vet.....

....att det var någon dag sen jag skrev här. Men det har absolut inte hänt något att skriva om.

Som jag skrev tidigare i veckan så var jag på en anställningsintervju i går i Helsingborg.Jag tycker att intervjun gick bra, så nu är det bara till att vänta och se. Det är ett bemanningsföretag som söker personal, så jag vet inte till vilken arbetsplats jag kan vara tilltänkt, om det nu blir något. Nu är det bara till att vänta och se om jag går vidare till en andra intervju. Vet inte när/om det ska ske.

Igårkväll var vi bortbjudna, till älsklingens chef. Det var en trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och härligt bad i "tunnan". Har aldrig badat tunna tidigare, men det gav mersmak för mig. Det var så varmt och härligt, verkligen bra för min stackars rygg.

Idag har jag jobbat ska så göra imorgon också. Detta är min sista jobbehelg. Slutar på jobbet på fredag. Både skönt och trist. Skönt för min värk trist för att man är utan jobb igen.

Nej, nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan.

Kram

Nu sitter...

0-62257f9bfed7a65afab632654152557e.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag på tåget hem. Par varit i Helsingborg på anställningsintervju. Håll tummarna på att jag får jobbet. Kram


Vem är det som ringer??

Ännu en dag med lite att göra på jobbet. Det resulterade i att jag åkte hem en timme innan jag skulle slutat. Kännde bara att jag inte orkade med att sitta och inte göra något. Då var det bättre att komma hem och ta tag i disken och laga middag. Det blev även en välförtjänt vila. Idag har det kännts som om jag inte vaknat, känner så ännu.

På vägen hem ringde min mobil. Trodde först att det var älsklingen som ringde, men så var det inte. Det var ett nummer som jag inte kännde igen. Men vad trevligt samtalet var. Det var ett bemanningsföretat i Helsingborg som ville boka in en anställningsintervju med mig. Så nu ska jag dra mig till H-borg på fredag eftermiddag. Vad kul det skulle vara om jag fick ett jobb, när det gamla tar slut. Jag hade helt glömt bort att jag sökt jobb hos dem, då jag skickade iväg min ansökan för över två månader sen.

Nej, nu orkar jag inte skriva mera. Jag ska koncentrera mig på firiidrotten.

Kram

Slöa fanskap

Ja, det är min dator jag menar. Har precis gjort en viruskontroll på den och det tog drygt 1,5 timmar. Men det fanns som tur var inget virus på datorn. Men att det skulle behöva ta sån lång tid att göra kontrollen, det fattar jag inte.

Jag säger bara vilken slödag det varit på jobbet. Det var nästan inget att göra på någon av våningarna. Så det lilla man hade det drog man ut på. För trots allt så vill jag inte sitta och vara sysslolös för länge. Det märks att säsongen håller på att ta slut nu.

Kvällen har varit lugn och avslappande. Jag har fastnat framför TV:n, där jag tittar på friidrotts-VM. Men snart är det sängen, så att jag orkar med en ny arbetsdag. Hoppas bara att jag får sova bättre än natten tills idag. Tycker att jag var vaken mest hela natten. Och inte blev det bättre av att det var några som satt ute och höll låda efter midnatt. Inatt blir det nog inte så då det regnar just nu.

Nej, nu ska jag återgå till TV:n

Kram


Ops så slarvigt

Jag har verkligen varit slarvig på att skriva här under helgen. Det beror på att vi var borta ifredagskväll och att vi hade gäster igårkväll. Så det har alltså varit en späckad helg.

I fredags var vi på i Skurup på kräftskiva. Det var en väldigt trevlig kväll. Men kvällen blev inte så sen för oss. Jag var jättetrött, då vi åkte dit direkt efter jobbet för mig. Hann bara hem och duscha av mig innan vi drog vidare.

Igår städades det och handlades inför kvällen. Vi hade kära vännen och deras barn här. Vilken trevlig kväll det blev. Efter maten drog vi ut på en skogspromenad. Det var super härligt att komma ut, samt att ungarna behövde få springa av sig. Vi gick förbi en lekplats, där det blev ett litet stopp. Super kul, då jag och ungarnas mamma gungade gungbräda. Kan bara säga WOW VAD KUL. Det kittlade härligt i magen =)) Väl hemma igen blev det lite efterrätt och därefter godis. Sen somnade ungarna sött och vi andra spelade lite kort och sedan yatzy.

Idag har det slappats. Men vi har även fått plockat undan och diskat efter gårdagen. Jag har även fått tvättat, så vi har rena kläder inför jobbe veckan. Nu sitter jag och tittar på friidrott. Ska bara se finalen på 100m sen är det tack och godnatt.

Kram

Ingen aning

Jag har absolut ingen aning om vad jag skriva idag. Så jag kommer att svammla en liten stund.

Allt är bara bra med mig och bättre blir det imorgonkväll. Då vet jag att jag kommer att vara ledig hela helgen =) Ska fira detta med en kräftskiva, inte hemma hos mig. Nej, vi är bortbjudna. Vet att det kommer att bli stressigt efter jobbet. Slutar 16,45 är hemma runt 17,15. Vi ska vara borta 18,00, men vi har sagt att vi kommer senast 18,30. Jag vill ju hinna med att duscha innan vi far iväg. Ja, jag vet att jag inte sagt vart vi ska. Vi ska till bekantar i Skurup, ca 4 mil från Tomelilla.

Nej, nu är det slut svammlat för mig ;)

Kram

Nu rör det på sig

Idag har jag fått en härligt positiv överraskning. Nu är ni nyfikna va??? Ja, här kommer det. Jag har inte vägt så lite i år som jag gör nu, wieeeeeeeee. Totalt så har jag gått ner 9 kg under året. Jag är otroligt stolt över det. Det är till och med bättre än när jag var med i viktväktarna, då gick jag ner ca 6 kg på ett år. Nu känns det att jag är back on track igen. Det är bara mina matvanor som ska bli bra igen. Har slarvat något otroligt nu under sommaren. Så i september drar jag jag igång med LCHF igen. Är väldigt taggad på att köra igång igen.

Något annat som också rör på sig är min remiss för magsäcksoperationen. Nu är den iväg skickad. Så det är snällt till att vänta på att en läkartid ska dimpa ner i brevlådan. Är väldigt spänd. Vill ju få det avskarat. Nu får jag verkligen ta tag i och leta info om operationen. Vill inte vara oförberedd.

Idag har jag varit ledig och det har varit hur skönt som helst. Har varit iväg på sjukgymnastik och vattengympa. Nu vet jag att mitt ryggonda inte beror på något ryggskott (som jag trott). Det är min reumatism som satt sig i ryggen. När sjukgymnasten tryckte på några punkter ner emot bäckenbenet, så skulle jag kunnat kicka honom på ett visst ställe. Så ont gjorde det. Det var det som avgjorde han diagnos. När jag var klar med mina besök på sjukgymnastiken och gympan, gick jag upp till reumatologen för att boka en läkartid. Vill ju få min rygg undersökt och få ev ny medicinering. Troligtvis så behöver jag kortison.

Väl hemma igen så var det en inplanerad fika med en arbetskamrat och tre av hennes barn. Vi åt pastasallad och satt och snackade skit, mest om jobbet. Efter maten ville ungarna ut och bada i poolen. De uppskattade den verkligen och det var kul att titta på dem när de plaskade runt. Jag blev inte ett dugg sugen på att göra dem sällskap.

Ikväll sar svärföräldrarna varit här på en snabb visit. Dom hade lite saker här att hämta. Alltid kul med besök, men ibland är det skönare när dom åkt. Idag var det inte så, fast jag var trött. Men nu kommer jag att säga natti natti till er alla. Behöver min sömn för att orka med jobbet imorgon.

Kram

Jaaaaaa, äntligen

är det ledigt för mig imorgon. Ska iofs till Simrishamn, men det är för sjukgymnast och vattengympa besök. Jag ser verkligen fram emot båda besöken. Vill ju få bukt med min rygg. Efter de besöken ska jag ha fikagäster hos mig. Det är den arbetskamrat och två av hennes barn som kommer hit. Ska bli så skönt att bara få vara och att sitta och prata skit.

Jobbet har varit helt OK för mig idag. Jag har inte behövt jobba tillsammans med dom som jag inte klarar av. Ja, ni färstår vad jag menar. Hon som jag jobbat med har varit helt underbar. Vi har skrattat och haft det hur trevlig som helst. Det är så här jag vill ha det när jag jobbar. Vi har inte haft så mycket att göra, så vi har verkligen "sölat" för att slippa "sitta av" tiden. Det blev iofs en timmes slapp innan vi fick åka hem, men det kan jag leva med.

Nej, nu ska jag fortsätta med städningen.

Kram

Jag vill inte mer

Nu är det absolut inget kul att gå till jobbet mera. Det är bara gnäll att man är slarvig, inte kan bädda, inte vill jobba med någon viss för att den är långsam osv. Det är den fasta städpersonalen som håller på så. Vi vikarier får inte höra något positivt. Allt detta gör att jag har tappat lusten att gå till jobbet. Tur att det det kanppt är tre veckor kvar. Kommer att jubla den dagen jag slutar. Jag kommer aldrig att vilja jobba där något mera och det är samma ordinare städpersonal som nu. Jag som var så glad när jag fick jobbet, men nu är det tvärtom. Att dom som håller på och "trackar" inte fattar att vi blir sårade. Nej, dom är en bunke energitjuvar som inte är värda något. Jag kommer hädan efter att ignorera dem så gott det går. Vi vikarer håller ihop och stöttar varandra och det är det viktigaste. Kan säga att när det är tid att ha mitt utvecklingssamtal med chefen, så kommer jag att säga till henne precis vad jag har skrivit här. Jag vill inte att någon anna ska behöva råka ut för samma sak.

Idag har vi haft lite att göra, så det har blivit ett par timmars slapp bläääää. Jag vill hellre ha att göra hela tiden, inte så att man stressar utan lagom är bäst. Idag har det även varit en dag då jag inte varit vaken. Känns som om jag vari i ett soombiestadie hela dagen. Det kvittar att jag har bälgat en massa kaffe. Är fortfarande jättetrött, så det kommer att bli en tidig kväll för mig. Känns skönt att jag ska vara ledig på onsdag. Ska ta en välförjänt sovmorgon då.

Nej, nu ska jag fortsätta slappa.

Kram

Utsikt från...

0-38dfcf6215ead3ebdbc2cfc757520ff8.png

Kolla varifrån!

Utsikt från ett hotelrum. I bakgrunden syns Stenshuvud. Nej, nu ska jag svettas vidare :) Kram


Orkar inte mer

Nu orkar jag inte med värmen mera. Håller på att bli knäpp av den. På jobbet så blir jag bara dyngsur av svett. Behöver inte röra på mig för att svettas. Nej, nu vill jag ha svalare väder så att jag kan börja fungera normalt igen.

Dagen på jobbet har varit som igår. Mycket att göra men inte behövt stressa. Vi har varit ett bra gäng som jobbat bra tillsammans. Vi har hjälpts åt där det har behövts. Det är så det ska vara. Jag hoppas att detta var sista helgen med mycket att göra (jobbar igen om två veckor). Men iofs så är det väl nu som tyskarna har sin semester, jag har ingen koll. Ja, ja det får bli som det blir.

När jag kom hem från jobbet så låg älsklingen i poolen, så jag gjorde honom sällskap. Så skönt det var att svalka av sig. Det var så att hjärnan började fungera normalt igen. Iofs så tyckte jag att det var SVINKALLT (25 grade), men det var väl för att min kropp var överhettad. Jag tog ett snabb dopp. Började faktiskt att frysa. Då var det bättre att gå och svepa in sig i badlakanet. Därefter drog jag mig mot hallonen. Vad gudomligt gott det är att smaska i sig hallon direkt från busken.

Nej, nu känner jag hur ögonen börjar att bli tunga. Kommer nog inte att vara uppe så länge till.

Kram

Svettats bort

Det känns som om jag varit en blöt pöl på jobbet. Jag har svettats otroligt mycket. Kläderna var så att man kunde vrida ur dem. Har nog varit så för alla på jobbet. Somvanligt har det varit mycket att göra. På den våningen som jag varit idag har det bott många Australienare. Två olika sällskap och båda sällskapen skulle på var ett bröllop. Det är bara två veckor sen vi hade Australienare senast, dessa var också på bröllop. Tydligen så är det populärt att "inportera" sig en australisk partner. Fast vi haft mycket att göra så har dagen gått fort och stressen har vi inte behövt ta fram heller =) Jag vet att vi kommer att ha några rum mindre imorgon. Det är "sommar-rummen" som ska bort. Det är små konferensrum som gjorts om till tillfälliga rum.

När jag kom hem hade älsklingen grillat revben och gjort ugnsstekta potatisar med morätter och lök. Det var jättesmaskigt. Men somvanligt så är all mat som han gör god. Han är en utmärkt kock. Nu sitter vi och tittar på Tv. Jag känner hur ögonen börjar bli tyngre och tyngre. Så det känns som att det kommer att bli en tidig kväll för mig.

Nu ska jag slappa vidare.

Kram

Så här...

3453df8ad2682482793b9315c24ccd8f.png

Kolla varifrån!

Så här ser jag ut under en svettig dag på jobbet. Kram


LEDIG

Idag har jag varit ledig och det har varit skönt. Har varit iväg på välbehövlig vattengympa. Kan säga att jag verkligen har saknat gympan. Skönt att få komma igång. Förutom gympan så har jag tvättat. Så nu slipper jag göra det till helgen.

Nu har jag fått stopp i hjärnan, vet inte vad jag ska skriva mera. Så jag bjuder på lite bilder istället.

Kram

Mys i tvättkorgen


Mys i husses väska


Min nya frilla


Lugn dag

Det har jag haft idag. Jag har varit sjukanmäld för att ta och kurera min onda rygg. Har även varit iväg till läkaren för att få den undersökt. Det var inte så mycket som läkaren kunde göra. Hon tycker att jag gjort der mesta själva. Men det blev lite nya värktabletter. Ska iväg på vattengympa imorgon och nästa vecka ska min sjukgymnast få "gå igenom" ryggen. Läkaren sa att mina problem kan ha med min reumatism att göra, men det får sjukgymnasten avgöra.

Efter lite vila i eftermiddag så känns det lite bättre. Så bra att jag kommer att arbeta till helgen som planerat. Imorgon har jag min lediga dag.

Igårkväll var jag hos frissan och "snaggade" mig. Nu är jag kortklippt. Det kommer bild på frisyren senare, har inte orkat fixa en. Jag blev nöjd och det känns så skönt att ha lite mindre hår på huvudet. Nu kanske jag inte blir dyngsur i håret på jobbet.

Nej, nu ska jag fortsätta slappa lite framför TV:n

Kram

Medmänsklighet

Det undrar jag vad det är. Det finns vissa på mitt jobb som verkligen inte vet vad det ordet betyder. Idag skuller verkligen vara hjälpt av att en viss person visste vad det betyder. Jag har som vanligt j*vligt ont i min rygg. Och det påpekade jag på jobbet. Jag sa att jag skulle bli hjälpt om jag fick någon som hjälpte mig att bädda sängarna. Men se det fick jag inte. Jag fick mer till svar att det var ett j*vla sätt att ställa sådant krav. Jag hade iofs "bara" 10 rum att städa, men alla var dubbelrum. Hon som nu var så omedmänsklig hade 3 till till sin hjälp på sin våning. Där var ju SÅ mycket att göra. Till på köpet så ringde hon till våra chef och klagade på mig. Hon kan vidare inte jobba med vissa bara för att dom är allt för långsamma. Då får hon ju stressa SÅ mycket och då får hon känningar av sin magkatarr. Nu blev hon klar på sin våning samtidigt som jag. Så vad hade det gjort om jag fick lite hjälp?? Bristen på hjälp har resulterat i att jag sjukanmält mig. Det blir inget jobb för mig imorgon. Nu har jag så ont i ryggen att jag knappt kan röra mig. Nu vet jag att jag inte ska jobba något mera med henne. Fram tills idag har jag tyck bra om henne, men nu är det tvärt om.

Nej, nu ska jag åka iväg och klippa mig.

Kram

Jag orkar inte mer

Har så j*vla ont i ryggen. Har nu haft det i tre veckor och inte känns det till att blir bättre. Jag orkar inte mer. Jag vill bli frisk nu. Vill kunna orka med mitt jobb utan att ha ont. Idag har jag fått hjälp på jobbet, då jag absolut inte kunnat bädda sängarna. Så jag har varit "kloakdykare" hela dagen. Men trots att vi varit två så har det varitt stressigt. Vi har fått hjälpa de andra också, då sölpottan jobbat idag. Totalt har hon gjort 5 rum (4 avreserum och 1 stannarum) på 8 timmar. Så det går verkligen i snigelfart för henne. Men men, det lönar sig inte att gnälla.

Igår var jag så trött att jag inte orkade att sitta vid datorn. Jag gick och la mig vid niosnåret. Somnade inte så långt därefter. Har sovit som en stock hela natten. Men trots det så kännde jag mig inte utvilad när det var tid att stiga upp.

Nu har jag bara två dagar kvar att jobba, sen är det ÄNTLIGEN en välförtjänt ledig dag. Den dagen ska jag spendera delar av på vattengympan. Ska bli så skönt att komma igång med den igen. Har verkligen saknat gympan över sommaren.

Nej, nu kallar duschen på mig.

Kram

Bilder, men inte dom nyaste

Här kommer lite bider som jag har liggande i datorn.


Trängsel i husses knä


Min älskade systerson Tom. Här är han ca en vecka, imorgon blir han fyra veckor

Kram

Flitig förmiddag

Idag har jag varit flitig på förmiddagen. Det har tvättats, tvättat bilarna, plockats svartavinbär och kokts vinbörsgele. Det blev även lite vinbär till frysen. Hade även tänkt hinna med lite städning på förmiddagen, men gele koket tog för lång tid. Nu får städningen tas en annan dag. Vi dör absolut inte av lite skit i hörnen.

Efter lunchen tog jag en tur med motercyklen. Har inte varit ute och kört den sen i måndags, så jag var riktigt sugen nu. Efter turen tog vi cyklarna ner till torgen för att njuta av mjukglass. Det var jättasmakigt. När vi kom hem bytte jag om till badkläder för att svalka av mig i poolen. Fast vattent var 23 grader så var det JÄTTEkallt. Men ack så skönt det var att svalka av sig.

Resten av dagen har det slappats. Älsklingen börjar ju att jobba imorgon efter tre veckors semester. Jag ska också jobba imorgon. Har fyra arbetsdagar framför mig, sen ledig fredag. Helgen ska jag jobba =(( Men jag ska inte klaga är ju ledig varannan helg. Det kunde varit värre.

Nu ska jag titta på Tv, sen är det sängen.

Jag hade tänkt lägga in lite blider från mobilen. Men tyvärr så hittar jag inte sladden. Så det får bli vid ett senare tillfälle.

Kram

LEDIG!!!!!

Äntligen är jag ledig. Ska bara slappa denna helgen. Visst kommer det att bli lite hushållsarbete, men inte mer än vad som behövs. Det känns så skönt att vara ledig, då det varit en stressig vecka på jobbet. Och inte blir det bättre när någon jobbar extremt långsamt och att någon springer och skvallrar och kritiserar en städning. Men det är bara till att inte br sig om det och sköta sitt eget. Det är det bästa för alla parter.

Idag var det en välförtjänt sovmorgon, hade min senaste i måndags.  I förmiddag har vi varit och veckohandlat. Skönt att ha det avklarat. Nu är älsklingen hos sina föräldrar och jag försöker kurera min migrän. Den känns redan lite bättre efter lite vila. Jag tror nog att jag får ta mig i kragen och sortera upp lite ren tvätt, så att tvättkorgen blir ledig till den smutsiga tvätten. MÅSTE tvätta under helgen. Blir vädret bra imorgon så kommer jag att njuta av solen samt bada lite. Var ett tag sen jag kännde på poolen. Har helt enkelt inte orkat när jag kommit hem från jobbet.

Igår konstaterade jag att det bara är fyra veckor kvar på mitt sommarjobb. Vart har tiden tagit vägen?? Känns som om det var förra veckan som jag började.  Men bättre att det är på detta viset än att man går och lider. Men ska jag vara ärlig så vet jag inte om det är ett jobb som jag skulle vilja jobba med alltid. Känner att min reumatism inte mår så bra av jobbet. Har ständig inflammatin i min vänstra axel, men det kunde varit värre. Det kunde ju vara så illa att jag inte kunde utföra mina sysslor.

Nej, nu drar jag mot tvättkorgen.

Kram

Tävling

Denna härliga tävlingen är jag med i. Det är naildesign som håller i den.


Jag bara vill vinna. Det skulle vara så kul att få lite häftiga naglar.

Kram

RSS 2.0