Uppdatering

Ja, jag vet att jag varit slarvig på att skriva denna veckan. Det beror mycket på att jag är förkyld, samt att det inte hänt något. Den ena dagen har varit den andra lik. Så blir det ibland, speciellt när man är sjuk och inte får någon träning. Kan säga att jag saknar min träning. Hoppas att jag kan komma igång med den igen nästa vecka, för annars blir jag försloffad.
Jag tog det säkra före det osäkra i tisdag och avbokade min älskade vattengympa. Ville inte riskera något, så att man blir helt sängliggande med någon komplikation från förkylningen.

Idag har jag varit hos optiken för att kolla om mina muskler i ögonen blivit hjälpta av övningen som jag gjort. Tyvärr så har dom inte det. Så det blev ett par nya glasögon, svart och vita. Går allt som det ska får jag dom om ca två veckor. Det ska verkligen bli skönt att slippa den envisa huvudvärken. För jag vet att den till stor del beror på ögonen.

Nej, nu har jag inte så mycket mer att berätta.

Ni får ha en fortsatt underbar kväll!!

Kram

Dålig start

Idag fick min dag verkligen en dålig start. Jag fick en utskällning så fort jag kom till jobbet, bara för att jag frågade en enkel fråga. Snacka om att vissa människor inte passar att jobba med människor. Hon som skällde ut mig är inte populär hos någon på jobbet. Hon ligger helt klart på minus listan. Detta är en kvinna som inte vet hur man gör för att vara trevlig. Skulle man tilltala henne får man nästa alltid ett otrevligt svar, eller rättare sagt hon har en otrevlig attityd i sitt svar. Kan säga att jag varje månda och onsdag (det är dom dagarna som hon öppnar på fritids) känner jag efter hur jag mår. Jag är nästan alltid väldigt frästad av att stanna hemma. Det är inte så här som jag vill ha det på min arbets/praktik plats. Det är ju inte meningen att man ska behöva må dåligt när man kär till jobbet dessa dagarna. Kan säga att ungarna tycker heller inte om henne. Nog om detta.

Idag har det varit aktivitetsdag på skolan. Vi har varit iväg och spelat fotboll. Tror nog att det var väldigt uppskattat hos barnen. Själva så var jag inte med på fotbollen, jag hjälpte till med maten. Det serverades grillad korv med bröd. Alltid uppskattat av dom flesta.

Det har inte blivit någon träning för mig idag. Är rejält förkyld, samt att jag har tappat rösten. Så träningen får ligga nere ett tag nu. Vill ju inte att det ska bli värre än vad det är nu, för nu är det handterbart.

Nej, nu ska jag ta tag i min stickning. Vill att min kofta ska bli klar någon gång.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans!!

Kram

Ps. Jag gick med i viktklubb i onsdags. Sen dess har jag gått ner 6 hg. Ds

Noll ork

För tillfället så har jag massor av motivation, men absolut ingen ork. Det beror på att jag dragit på mig en förkylning =( Det är så typiskt när jag verkligen kommit igång med min träning. Men det är bara till att gilla läget helt enkelt.

Helgen har som valnligt försvunnit rent för fort. Igår var vi iväg till Malmö för att införskaffa mig en ny vinterjacka. I år är jag i stort behov av en, eftersom den jag har sen innan är rent för stor. Efter lite letande så hittade jag en på Lindex. Det blev även en ny mössa och en scjal. Så nu är jag redo för vintern och kylan =)
Idag har det tvättats och städats. Det har även blivit lite vila. I eftermiddag var vi iväg och hälsade på Freya en kort stund. Det blev inget gosande för mig. Vill ju inte smitta henne mer än i onödan. Hon var lika glad som vanligt. Sprang rundor i sin gåstol och gosade med morbror.

Nu sitter jag framför Tv:n. Ser på filmen på kanal 5.

Kram

Härligt utslagen

Sitter i soffan och är nyduschad. Kom för den stund sen hem från ett härigt svettigt boxpass. Det kördet hårt i 75 min. Min rygg klarde nästan av alla övningarna. När det var något som jag inte klarade av så joggade jag istället. Ville ju inte stå still och bli stel.
Tack Monali för ett underbart sällskap. Vi ses på måndag för att köra styrketräning.

Nej, nu ska jag slappa lite, sen är det sängen.

Natti natt

Jag vill och jag har tid

Som ni redan vet så mådde jag inget vidare i förmiddags, men det var då. Ju längre dagen gick, desto piggare blev jag. Jag fick även ett sug på att träna. Ringde en väninna, men hon hade inte tid när jag hade tid. Så det fick bli ensam träning. Nu var frågan, "vad ska jag träna?" Var sugen på styrketräning, men det blev det inte. Efter lite funderande så bestämde jag mig för simning.
På ca 18 min simmande jag 500 m. Skulle gärna ha simmat längre, om inte ryggen sagt ifrån.  Så jag lyssnade på kroppen. Jag vill ju så gärna kunna boxas imorgon. Efter simningen unnade jag mig några minuter i bastun. Så skönt det var och avslappnande.

Nu sitter jag och slappar framför TV:n. Ska snart ta tag i min stickning. Det blir att förena nytta med nöje.

Ha en fortsatt bra kväll alla godingar!!!

Kram

Chockad och ledsen

Har fått ett väldigt tråkigt besked i eftermiddag. Detta har gjort att jag är chockad och ledsen. Kan säga att det gjort att min resa till Schweiz blivit inställd. Det har hänt väldigt tråkiga saker där nere. Vill inte gå in på det närmre, då jag inte har all fakta. Men jag lider med de drabbade, som är väldigt nära familj till mig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer att lösa sig på ett eller annat sätt. Jag finns här för er alla det ska ni veta. Min ytterdörr är alltid öppen för er när som helst på dygnet. Behöver ni prata så är det bara att ringa, här också vilken tid som helst på dygnet.
Efter detta tråkiga beskedet har jag suttit i telefonen för att avboka min flygbiljett. För att jag ska få ut alla pengarna behövs det ett intyg på varför min resa blivit inställd. Detta intyget får jag försöka få från Schweiz, då det är "dom" som avbokat. Men just nu så är pengarna inte det viktigaste för mig. Det är "Shweizarnas" välbefinnande som går i första hand.

Nej, nu orkar jag inte att skriva mera. Måste försöka få mer kött på benen om vad som hänt.

Kram

Träning

Det blev en timmes styrketräning ikväll. Var inget motiverad, men ack vad skönt det var efteråt.
Jag började med 15 min uppvärning på cyklen, sen kördes hela kroppen igenom. För att avsluta med 500 m rodd. Jag var helt slut och genomsvettig när passet var över. Monali var med och peppade. Det är så mycket roligare att träna när man är två.

Nu sitter jag och tittar på Biggest Looser, sen blir det sängen. Har haft en sådan dag då jag inte kännt mig vaken, så jag känner att jag verkligen behöver all sömn jag kan få.

Kram

Mys pys med mattes dator :)

dsc00036 (MMS)

Mys pys med mattes dator :)


Underart trött

Är nu hemma och nyduschad efter boxningen. Så skönt det var att träna. Passet var inte lika jobbigt idag som förra veckan. Bara för att jag skriver det, så kommer jag säkert att få en sjudundrande träningsvärk. Fick ju inten förra veckan.
Idag hade jag Monali med mig på träningen. Hon tyckte att det var jättekul, så hon kommer att följa med fler gånger =) Det är ju alltid roligare att träna när man har sällskap.

Annars så har det inte hänt något att skriva om idag. Det har varit som vanligt på praktiken och här hemma. Men så blir det ibland, eller ganska så ofta för den delen för mig.

Jo, jag vägde mig imorse. Vågen visade på 73,7 kg. Sen den 4 februari i år, så har jag gått ner 30,9 kg =)) Nu har jag 10-14 kg kvar till min målvikt. Vill att den ska ligga någon stans mellan 60-65 kg. Tyvärr så har jag varit slavig med att ta mina mått. Ska skärpa mig på den fronten. Lovar att uppdatera dem så fort som möjligt.

Nej, nu känner jag att sängen kallar.

Kram

Söndag

Söndagkväll och helgen är snart till ända, trist men sant. Det har varit en helt underbar helg. Igår var jag på en fika tillsammans med andra som gjort/ska göra en magsäcks förminskning. Alltid lika kul att träffa andra som gått igenom/kommer att gå igenom samma sak som en själva. Vi träffades på EH vid centralen i Lund. Det var första gången som jag var med på en fika, men absolut inte sista. Jag tyckte att det var hur trevligt som helst. Efter fikan drog jag och mitt sällskap vidare till Nova, för shopping. Jag behövde införskaffa träningslinnen. Vill ju inte träna med minna sommarlinnen. Det blev även ett par söta skor till lilla Freya (bild kommer senare).

Idag har vi haft fika gäster. Mina svärföräldrar, svägerska, svåger och lilla Freya. Alltid lika kul att träffa dem. Innan dom kom hann vi med att städa lite. Inget kul att ha gäster när dammråttorna far fram och tillbaks. Annars så har vi inte gjort så mycket mera idag.

Jag är lite besviken på att jag inte fick någon träningsvärk efter boxningen. Jag var så inställd på att jag skulle få det. Men jag ska inte sticka under stolen med att det är skönt att inte få träningsvärk.

Just nu sitter jag och slappar framför TV:n. Snart kommer jag att dra mig mot sängen. Den har hägrat ganska så längen. Är just nu tröttare än tröttast.

Kram

STOLT!!

Ikväll är jag stolt över mig själva. Jag har klarat av ett boxpass på 75 min utan att ta någon extra paus. Detta hade jag inte gjort för 6 månader sen.
Det  var hur kul som helst att boxas. Tyvärr lite dålig uppslutning, men vi som var där kämpade på utav bara den. Hela kroppen kar verkligen fått sig en genomkörare. Det som det känns mest i nu är min höger arm. Den darrar utav bara den =) Ser hel mysko ut när jag håller något i den handen. Tror nog att det kommer att smyga på sig en dunder träningsvärk imorgon. Men det är bara ett bevis på att jag gjort något bra.
Jag kommer garanterat att gå på nästa boxpass nästa torsdag. Ska då försöka få med min en väninna. Alltid kul att träna när man är två.

Nej, nu ska jag lägga mig innan jag somnar över datorn. Sitter redan i sängen och myser.

Kram och natti natt

RSS 2.0