POSITIV!!!!!

Ikväll har jag varit och gjort en gynundersökning. Inget man gör med glädje, men det ska göras. Idag var jag där för att se om jag kunde få en spiral. Ska under mitt första år efter magsäcksoperationen undvika att bli gravid. Eftersom jag gick upp ca 20 kg när jag började med p-piller i 15 års åldern, så är jag inte så villig att ha det igen. Tyvärr så blir det piller, då jag har en missbildning på min livmoder, som gör att jag inte kan ha en spiral. Nu ska jag prova minipiller i 6 månader, sen inte ta dem mera.

Nu till något som gör att jag vågar tänka POSITIVT. Det beror mycket på gynläkaren. Jag har aldrig träffat en sån UNDERBAR läkare. Han tog sig verkligen tid att lyssna på mig. Jag berättade för honom om våran kamp att få uppleva familjelyckan och all frustration som hindrar oss. Missbildningen på min livmoder är ett av problemen. Jag fick för 15 år sen reda på att jag har en "två"delad livmoder. Har en "tapp" som hänger ner. Denna tappen vill läkaren operera bort om ca 6 månader, då jag slutat med pillrerna. Sen vill han ge mig medicin som hjälper till att stimmulera mina ägglossningar. JUST NU SÅ SVÄVAR JAG FRAM PÅ SMÅ MOLN. När jag berättat om våran barnlängtat, så berättade läkaren att han har specialiserat sig på att hjälpa par i våran situation. Kan det bli bättre?? Just nu tror jag inte det. Jag har ett smil från örsnibb till örsnibb =) Så nu har hoppet återfunnit sig hos mig. Jag KANSKE får uppleva hur det är att få vara gravid och att få bli mamma. Det är absolut inget jag tar för självklart. Än finns det många hinder kvar på vägen, men några har verkligen blivit undanröjda ikväll.

Nej, nu ska jag försöka smälta alla kvällens intryck.

Kram

Kommentarer
Postat av: frida

Vad roligt! Är kul om man kan peppa varandra för då går allting mycket lättare! Kul att du hittade till min blogg och hoppas att du stannar kvar :)



kramar frida

2010-05-13 @ 10:29:43
URL: http://fridasworld.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0