Dunk dunk

Mitt huvud det dunkar och åter dunkar. Det beror på att jag sovit som en kratta inatt. Så istället för att ligga i sängen och vrida mig hit och dot, så gick jag in och la mig i soffan. För att försöka trötta ut mid löste jag lite korsord. Visst blev jag trött, men inte kunde jag sova för det grrrrrrrr.............

Även on jag varit trött idag så har jag fått städat ena toan idag. Skönt att ha det avklarat. Jag vet att jag inte kommer att få så mycket ledig tid från och med måndag. Då börjar jag på min praktik i Skurup. Det ska bli så skönt att få något att göra och att ha folk omkring sig.

Nej, nu ska jag kura ner mig i soffan och titta lite på TV.

Kram

Avklarat

Jiihaa, vad skönt att ha alla räkningarna avklarade för denna månaden. Tänk om man nu slapp fler räkningar i år. Det skulle vara hur underbart som helst. Ja ja, det är bara ett önsketänkade.

Nu sitter jag i soffan och slappar. Har städat lite innan ikväll. Skönt att ha det avklarat. Men det finns mer att fixa till imorgon. Då ska jag ta hand om den rena tvätten, som fortfarande finns nere i källaren på tork.

Nej, nu ska jag fortsätt att slappa.

Kram

Så vart det tid igen

Nu sitter jag som ivanlig ordning på sjukhuset i Simrishamn. Jag har varit på vattengympa och väntar nu på min akupunktur. Som vanligt så var det helt underbart att kliva ner i bassängen. Tänk om man kunnat få göra det varje dag, speciellt direkt på morgonen. Då är jag så stel och frusen. Så det 34 gradiga vattnet skulle gjort susen.

Här kommer en bild på hur jag ser ut idag. Kan säga att det är stor skillnad mot igår, men så är det när man inte har en egen make up artist vid sin sida.


Ops, undras vad det är som är så intressant där uppe till vänset!!?? Jag har absolut ingen aning.

Nej, nu ska jag dricka mitt kaffe innan det blir kallt.

Kram

Nyfiken

Nu är jag så nyfiken på vilka ni är. Jag vet att det är många som läser min blogg. Men ni är sååå dåliga på att kommentera. Så snälla, släng in en kommentar, så jag får lite koll på er ;) Det är väl inte för mycket begärt?? Har ni själva en blogg så lovar jag att titta in till er och kommentera.

Kram

Helt underbar

Min dag har varit helt underbar. Jag har varit i Malmö på Turning Torso och bilvit fotad. Jag säger vara vilken lyx det varit att bli sminkad och stylad i håret. Kläderna fick jag själva ha med mig, men vad gjorde det. Att bar få vara på Turning Torso var en upplevelse i sig. Jag kan säga att hissen var nog trimmad med en turbo. Det tog inte många sekunder att komma upp till tolfte våningen. Lite åksjuk blev jag också första gången, men sen gick det bara bra. Denna dagen skulle jag gärna vilja göra om. Synd bara att det var så dyrt att köpa någon bild med sig hem. Dom två jag köpte kostade 550 kr. Skulle jag köpt alla 60 bilderna som togs på mig så skulle det kostat 2800 kr (billigt).

Foto: privat

Foto: privat

(Det är förbjudet att kopiera fotona)

Jag är väldigt nöjd med resultatet av fotona. Visst skulle jag kunna välja fler av bilderna, men jag hade inte råd till det. Så det blev dessa två, som jag var mest nöjd med.

Innan jag åkte till Malmö var jag en sväng till arbetsförmedlingen. Jag skulle bara visa mitt läkarintyg. Är sjukskriven 25 % från och med den 1 okt. Det är bara för att jag ska få min praktik och sjukgymnastik att gå ihop.

Nej, nu ska trötta jag sminka av mig, sen är det sängen.

Kram


Vilken utsikt...

0-49cddbf0a43396e2e528022dfe0707e1.png

Kolla varifrån!

Vilken utsikt jag har. Sitter på tolfte våningen på Turning Torso.


Söndag kväll

Hejsan alla glada!!!

Här kommer en liten uppdatering på min helg. Som ni vet så var jag i Ystad och shoppade i Ystad. Där fick jag inhandlat en marinblå tunika/klännin, svarta leggings och ett svart bälte. Efter shoppingen blev det en härig fika på Espresso House. Jag bjöd mitt sällskap på fikan, då hon stod för bil och bensin. Kvällen var lugn tillsammans med älsklingen.

Igår förmiddag var vi på fotbollsmatch. Tyvärr så förlorade smågrabbarna, men dom kämpade tappert. Bättre lycka nästa gång. Efter matchen åkte vi hem till vänner för att hjälpa dem att byta ett bilbatteri. Där blev det även en härligt god fika. Alltid lika trevigt att umgås med dem. På kvällen var vi hos mina svärföräldrar på kräftskiva. Det var jättesmaskigt. Kvällern var mycket trevlig. Vi åkte hem ganska så tidigt, då vi båda var trötta.

Idag har vi röjt undan i uterummet samt under våran källartrappa. Så nu har poolen blivit undanplockad för säsongen. Alla utemöblerna är installade i uterummet. I eftermiddag har jag varit på handboll. Alltid lika kul att åka och se på en match. Vi vann idag igen =)) Väl hemma igen så har jag plockat fram lite kläder för morgondagen. Ska till Malmö då och bli fotat. Berättar mer om det vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag sätta mig och se på film.

Kram

Härliga fredag

Idag har jag haft en trevlig dag. Vädret har också varit kanon. Jag har spenderat ett par timmar tillsammans med en väninna. Vi var i Ystad och shoppade. Hennes son var också med. Det har varit en härlig eftermiddag. Shoppats har det också gjorts. Jag köpte ett par leggings och en topp samt ett skärp. Jag är nöjd med mina inköp.

I förmiddags hann jag med att dammsuga samt inhandlig av lite saker till katterna och rengörningsprodukter. Alltid sånt som behövs.

Nu sitter jag och slappar. Älsklingen har precis kommit hem från fotbollsträningen. Källen är utan planer. Imorgon ska vi på kräftskiva hos mina svärföräldrar.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på Dynastin.

Kram

JAAAAAA.................

SEGERN ÄR VÅR, VI HAR VUNNIT SEGERNA ÄR VÅR!!!!!!!

Vilken härlig kännsla det är att sitta i bussen nu. Vi vann!!! Nu är det hur kul som helst att åka hem, inga deppiga miner. Bara glada härliga skratt och tillrop.

Jag skulle försöka flytt mina bilder från mobilen till datorn men det ville sig inte. Så det blir tyvärr inga matchbilder just nu. Det får komma en annan dag.

Nej, nu ska jag sätta mig och njuta av segerns sötma.

KRAM

På väg

Nu sitter jag på bussen på väg till Helsingborg. Säger bara vad SKÖNT det är att ha en bärbar dator och mobiltbredband. Man kan vara uppkopplad när man vill och var man vill.

Nu får vi hoppas att det kommer att gå bra för YIF i matchen mot Olypic Viking. Allt annat än vinst är skit ;)) Detta är sägongens första match.

Nej, nu ger jag upp för tillfället. Skriver mer när vi är på väg hem.

Kram

Ont

Idag har jag jäkla ont i min vänstra axel. Det beror bla på att jag har fått en inflammation i den och två sprutor med kortison. Så förhoppningsvis så ska jag vara ok igen inom ett par dagar. Det är absolut inget kul att ha svårt för att röra på hela vänstra armen.

Nu har jag bestämt mig för vilken praktikplats jag ska vara på. Det har varit ett väldigt velande fram och tillbaks. Båda ställena var väldigt intressanta. Men det slutgiltiga beslutet har fallít på Alléskolan i Skurup. Där kommer jag att hjälpa till med elever från förskoleklass till tredjeklassare. Det är en liten skola med 190 elever. Det var mycket det som gjorde att jag valde den skolan. Men det var absolut inget fel på Mackleanskolan. Jag könnde mycket för de tilltänkta arbetsuppgifterna där. Men jag tror att det är den för stimmig miljö för mig. På skolan gå det 570 elever. Jag skulle bla hjälpa till med skolcafét och vara ett "vakande" öga i skolmatsalen.

Visst känns det jobbigt att ringa och ge ett negatvit besked. Men det är ju trots allt jag som ska känna att det känns bra. Och det gör jag med valet som jag gjort. NU väntar jag bara besked på när jag ska börja. Det blir antagligen den 1 eller 5 oktober.

 
Så här se jag ut idag. Ska snart sminka mig. Det ska bli gjort innan jag åker till Helsingborg för att se på handboll.

Nej, nu ska jag ta tag i middagslagningen.

Kram

Eftermiddagens snabbis

Sutter just nu och tar en kaffe på sjukhuset i Smirishamn. Har precis varit på vattengympa och ska snart på akupunktur. Det är verkligen en härlig avslappning. 



Så här ser jag ut idag. Nej, nu hinner jag inte skriva mera. Måste kila vidade.

Kram

Helt sanslöst

Idag har jag äntligen fått svar på min remiss ang min magsäcksoperation. Tyvärr så blir det inte som jag vill
=( När jag öppnat brevet, så sjönk modet. Det är 48 månaders vänte tid, för att komma till till kliniken. Det är helt sanslöst att man ska behöva vänta 4 år för att komma till en operation.  Eftersom det översridet de 90 dagarna på vårdgarantin, så har jag rätt till att vända mig till en annan vårdinrättning. Detta kommer jag att göra. För jag vill absolut inte vänta i 4 år.

Vad har jag då gjort idag??? Jag har dammsugat, ja ni ser rätt. Det var HUR jobbigt som helst ;)) Blommorna har även vattnats. Under tiden har älsklingen varit i garaget och fixat med bilen. Han har haft semester. I eftermiddag har jag varit på en intervju i Skurup. Så nu har jag två jobb/praktikplater att välja på. Nu är det viktigt för mig att väga för och nackdelar mot varndra. Båda verkar intressanta och roliga.

Nej, nu ska jag fortsätta med att titta på TV.

Kram

Snabbis

Tittar bara in om här som snabbast. Mår inget bra just nu. Har fått migrän, så jag börjar känna hur magen börjar göra uppror, förutom att huvudet blixtrar.

Helgen har varit helt underbar. Får skriva mer om den imorogon, då jag förhoppningsvis mår bättre.

Vill med detta korta inlägg visa att jag lever.

Kram

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, efter en tripp till Skurup. Jag har varit på en intervju ang en praktik på en skola. Allt känndes bra, både för mig och för skolan. Jag ska på ytterligare in intervju på en annan skola i Skurup på måndag. Så jag kommer inte att ge besked förrän jag avklarat den intervjun också.

Nu ska jag ta det lungt en stund. Sen drar jag kanske igång dammsugaren. Jag får se vad jag känner för.

Ni får ha en fortsatt bra dag. Glöm inte att gå ut och njut av solen.

Kram

Oj då

Vad filtig jag har blivit med att skriva flera gånger om dagen. Ja, det är bara kul att man har motivation till det.

Just nu är jag på sjukhuset i Simrishamn. Jag har varit på vattengympa och väntar nu på att få akupunktur. Vet faktiskt inte om jag vill ha det. Det gjorde ju så j*vla on förra gången. Men det har hjälpt. Ryggen känns bättre nu.

Efter akukpunkturen ska jag åka en sväng till mitt sommarjobb. Känner för att träffa dem och att pratalite skit. Det blir inte så mycket av den vara när man gå ensam hemma hela dagen.

Nej, nu ska jag äta upp min fralla och dricka kaffet innan det blir kallt. Vi höres av senare idag.

Kram

Ensam hemma

Jag och kisarna har en ensam kväll. Älsklingen är hos sina föräldrar. Han ska väl kolla in vad dom inhandlade i Tyskland igår. Jag hoppas att dom har köpt wingummi till mig, fast jag glömde att säga till om det. Vi får se när älsklingen kommer hem.

Vad har jag annars gjort idag, förutom varit och fikat. Jag har varit ute i trägårdslandet och grävt upp potatis till kvällsmaten. Det har diskats och lagats middag. Efter middagen blev det en svän med motercyklen för mig. Det var ett tag sen jag körde den senast.

Nej, nu ska jag sätta mig och ansöka om ett utdrag ur belastningsregistret.

Kram

Det rör på sig

Lyxliraren jag sitter på Bullen och Bönan och tar en välbehövlig latte. Gud så god den är. Mycket godare än den jag fixar till där hemma. Det är mycket roligare att sitta här än att vara hemma. Här kommer det folk och det är jag absolut inte bortskämd med att träffa. Älsklingen vet inte om att jag är här. Skulle han veta det, så skulle han bli en aning sur på mig. Han tycker att jag ska spara på mina pengar och inte slänga ut dem på "skit". Men detta är mitt beslut och inte hans.

Nu börjar det troligtvis att röra på sig på jobbfronten. På fredag ska jag till en skola i Skurup, där dom behöver en adminstrativ resurs, samt hjälp på rasterna. Sen på måndag ska jag till en annan skola i SKurup där dom behöver hjälp i skolcafét och matsalen. Denna skolan gick jag på när jag gick på högstadiet. Det är 21 år sen jag var där senast. Tänk vad tiden går. Det ska bli spännande och se om jag får något av dessa jobbet.


Så här se jag ut idag osminkad och allt. Men det bjuder jag på. Vissa dagar så orkar man inte att göra vid sig innan man drar ut.

Ha en fortsatt bra dag alle sammans.

Kram

Kväller

Nu è dé kväller. Snart tid att börja dra sig mot sängen.

Som ni vet tidigar så har jag varit på vattengympa i dag. Klantiga jag hade glömt min baddräkt hemma. Men vilken tur att dom hade en på gympan att låna ut till mig.

Ikväll har jag varit och tittat på handboll. Försäsongens sista träningsmatch. "Mitt" lag Ystads IF vann, men det var med ett nödrop.

Nu sitter vi och slappar framför vars sin dator, med TV:n surrande i bakgrunden. Men jag ska nog övergå till TV tittandet nu.

Kram

Nya stilen...

76fd6a623bc64e50c3eb0e0bc9940d34.png

Kolla varifrån!

Nya stilen när man sitter i trappan.


Tisdag

Sitter just nu på sjukhusets kaffeteria. För en gångs skull så har jag datorn med mig. Om en timme och en kvart ska jag på vattengympa. Det ska bli så grymt skönt. Känner att jag börjar bli lite stel i kroppen. Det är ju ett par dagar sen jag var på vattengympan senast.

Gårdagen var en lugn dag. Hade absolut inga planer. Så det blev lite mys med katterna. Fick även sorterat och vikt lite ren tvätt. Somvanligt diskades det och lagades mat. Igårkväll så fick älsklingen lite extra jobb. Han fick byta ett hjul på bilen, då det blivit punktering på det. Tvyärr så har vi ingen aning om när och vart det skulle ha skett. Men det är sånt som händer alla någon gång.

Nej, nu ska jag inta min fika innan kaffet blir kallt.

Kram

Jag har...

0-6b4164b589ec3e363498ced992964d79.png

Kolla varifrån!

Jag har stenkoll på allt :)


Snälla någon.......

........... ge mig ett jobb. Jag är så trött på att gå hemma. Visst så söker jag jobb nästan dagligen. Men än så länge är det ingen som vill ha mig *snyft* Har ett par ansökningar som jag ska skicka iväg idag, så jag blir av med dem.

I förmiddags var vi iväg på en fotbollsmatch med Köpingebro IF:s p 99. Tyvärr så förlorade som matchen. Resultatet var inte rättvist, då Köpinge hade många chanse på mål. Men tyvärr så gick inte bollen deras väg. Bättre lycka nästa match. Grabbarna gör sitt bästa och det är det som är det viktigaste.

Annars så har vi inte gjort så mycket idag. Vi har båda haft känning av huvudvärk. Så man kan undra om det är något på gång. Ingen av oss vill vara sjuk, men det är ju inget man kan bestämma över. Nåja, skulle någon av oss bli sjuk så får vi ta det. Just nu är älsklingen i garaget och mekar. Själva så sitter jag och tittar på friidrott. Ja, jag vet att jag är en sportnörd. Men bara på TV. Jag går inte och betalar massa pengar för att gå på ett större arrangemang. Det är jag för snål till *fniss*

Nej, om jag nu skulle ta tag i jobbansökningarna. Jo, jag gör det.

Kram

Rättelse

Tyvärr så smög det in sig ett fel i gårdagens inlägg. Jag skrev att min älskling var i Mantorp och tittade på bilar. Visst var han och tittade på bilar, men inte i Mantorp. Han var på Ring Knutstorp utanför Svalöv. Nu är det felet uträtt.

Idag har jag också varit med och tittat på bilarna. Det har varit en helt underbar dag på Kuntstorp. Solen har varit helt underbar. Sitter här nu med rött face =) Tyvärr så fick jag inte se någon "kändis" idag. Men det fick älsklingen igår. Prins Carl Philip gick förbi honom. Han var som vilken kille som helst på racebanan. Jag har "bara" fått se honom köra i Porsche Carrera Cup. Tyckte att han gjorde bra ifrån sig, fast han inte vann.

Kvällen har spenderats i hemmets lugna vrå. Man blir rätt så trött efter en hel dag ute. Nu sitter jag och slappar framför TV:n. Så det tror jag att jag ska fortsätta med.

Tjingeling

En solig...

-c93bd3c7c747ded0150a37794825f59.png

Kolla varifrån!

En solig dag på motorbanan.


Inget idag heller

Jag har ett paket som jag väntar på. Beställde i måndags och ännu har inget kommit. Vad jobbigt det är att vänta på något som man verkligen vill ha. Jag tänker inte berätta vad det är ännu. Vill först se att det blir som jag vill.

Idag har jag inga speciella planer. Jag borde tvätta, men vet inte om jag vill det. Älsklingen har semseter idag, så han är med en vän och tittar på STCC på Mantorp i Svalöv.

Nej, nu ska jag gå och fixa mig lite lunch.

Kram

Fy fan

I förmiddags var jag på vattengympa. Så härligt och välbehövligt det var. Ville verkligen inte gå upp, men jag började bli ett russin. Efter gympan blev det en liten fika, för att inte dö av hunger. Sen var det tid för akupunktur. Säger bara fy fan vad det gjirde ont. Jag fick akupunktur i ryggen ner emot bäcknet, allt på vänser sida. Har aldrig varit med om en sådan smärta. Men vad gör man inte för att få bukt med sina problem. Hoppas bara att det ger resultat inom en snar framtid. När behandlingen var över så var jag helt bedövad där nålarna suttit. Nu har det släppt.

Snart ska jag ner i köket för att fixa och dona. Vill ju ha maten klar tiss det att älsklingen kommer hem från jobbet. Förhoppningsvis har jag hunnit med att ta disken också.

Kram

Helt underbart

I förmiddags var jag på arbetsförmedlingen. Hade en bokad tid med min handläggare.  Förhoppningsvis så ljusnade lite för mig ang min framtid. Skönt att veta att jag får hjälp från AF. Inte alla som säger så om AF. För det mesta så är jag nöjd med all hjälp som dom ger mig.

Till lunch var jag och tog en fika med två underbara vänner. Det var verkligen länge sen jag träffade dem. Innan vi träffades var L och jag och införskaffade en present till L`s söta lilla prinsessa. Hon blev väldigt glad för presenten. Fikan var jättetrevlig och det var massor av "skit" snack som skulle avhandlas ;) Nu hoppas jag att vi snart får träffa L`s prinsessa, hon var inte med idag. Jag vet att det kommer att ske den dagen då hon växt till sig och mår bra.

Nu sitter jag och tittar på tv. Älsklingen min är i källaren och fixar och donar med pelletsen. Tror att det är storstädning av behållaren och brännaren. Det är sådant som han får sköta själva. Skulle jag gjort det så skulle allt bli pannkaka och det vill jag inte. Katterna busar efter kvällsmaten, precis som dom brukar. Hoppas att lillan sover gott hela natten och ger f*n i att ha våran säng som "lekplats" runt tre fyra på morgonen.

Nej, nu ska jag fortsätta att slappa. Ska på vattengympa och akupuktur imorgon förmiddag.

Kram

Hmmmmmmm

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha för rubruk idag ;) Så den där är nu får duga.

Idag har jag varit på vatten gympa. Så skönt så och välbehövligt. Innan träningen så var jag och bygde upp mina naglar. Det är fyra år sen jag hade det senast och jag har saknat det. Nu gäller det till att vänja sig vid de långa naglarna. Som vanligt så var jag trött när jag kom hem från gympan. Lovar att det kommer en blid på dem senare. Annars så har det inte hänt så mycket mera idag.

Kramens

Lillan kollar...

7137577a55e52d95430c450a127b3463.png

Kolla varifrån!

Lillan kollar utsikten från köksskåpen. Mattes lilla klätterapa.


Uttråkad

Fy bubblan vad tråkigt det är att gå hemma. Jag letar jobb för fullt, men det är svårt att få något. Men skam den som ger sig. Jag är fullt inställd på att jag ska få ett jobb, men frågan är när? Snart hoppas jag. Visst kan det vara skönt att vara ledig lite, nu efter det att jag jobbat hela sommaren. Har bara varit arbetssökande i en vecka och jag är redan uttråkad. Det är rekord för att vara mig. Ska snart sätta mig och kolla igenom olika bemanningsföretag, för att se vad de har att erbjuda. Efter det blir det till att masa sig ner i tvättstugan. Det börjar nämligen bli ont om rena kläder i garderoben.

Jag återkommer troligtvis senare ikväll.

Kram

Jag lever

Förlåt vänner att jag inte skrivit något under helgen. Har inte haft någon lust och för den delen också varit för slö. Vi har inte gjort så mycket under helgen. Vi var på 9-års kalas i gårkväll. Det var en jätte trevlig kväll, med god mat och härligt sällskap. Men ska jag vara ärlig så tror jag inte att våran födeksedagspresent gick hem hon henne. Hon fick två berlocker till sitt bismarckarmband, som hon fick förra året. Det var bara en födelsedagspresent som gällde för henne. Hon fick nämligen en digitalkamera av sin pappa. Ja, ja man kan inte pricka in rätt varja gång ;) Vi får ha bättre lycka nästa födelsedag.

Idag har mina svärförädrar och min svägerska varit här på besök. Alltid lika trevligt med besök, men kanske inte så kul att bli störd i eftermiddagsvilan *fniss*. Men det är sånt som händer. Vi har öven plockat lite, mycket brytbönor, som nu är förvällda och nerlagda i frysen.

Nej, nu ska jag titta på film.

Kram


Det bidde inget

och skönt är det. Ja, jag menar med min sjukkänsla igår. Idag är den som bort blåst och jag hoppas att det kommer att förbli det. Men för att vara på den säkra sidan så har jag tagit det väldigt lunt. Slappat framför tv:n och vilat. Men ack så skönt det har varit. Jag har iofs varit iväg och införskaffat en födelsedagspresent samt fyllt på vårat kylskåp. Det var skönt att komma ut och få lite luft.

Nu sitter vi och tittar på fotboll, men det ser inte ut att gå så bra för de svenska damerna. Hoppas att dom spottar upp sig i andra halvleken.

Kramens

Något på gång

Ja, tänk om det hade varit något jobb. Men ack nä så bra är det inte. Jag känner att det är någon baskilusk som håller på att bo in sig i mig. Jag är allmänt trött, öm i kroppen, har huvuvdvärk och troligtvis feber också (hittar inte termometer). Hoppas att det går över lika fort som det kommit och jag vill ABSOLUT inte att det ska vara någon svinimfluensa. Jag ligger nämligen i vad dom kallar riskgruppen, pga min reumatism och min övervikt. Men, men...får jag den så får jag den.

Nej, nu ska jag gå efter mitt täcke innan jag fryser ihjäl.

Kram

Jag borde.........

Ja, det är många saker som jag borde göra, som att städa tex. Ska nog ta tag i det under dagen, för mitt hem börjar se förfallet ut. Jag borde fixa en födelsedagspresent också, då vi ska på 9 årskalas på lördag. Har ni något tips på vad man kan köpa till en 9-årig tjej som har allting??

Senare i eftermiddag så ska jag åka till mamma och hjälpa henne lite. Hon behöver köpa hem lite tyngre saker från affären och det är tungt för henne att bära hem. Efter det så ska jag på oriflame möte.

Ja, så här ser min dag ut. Men innan jag tar tag i något så ska jag ha en god mugg med kaffe.

Kram

Vet ni vad???

Jag är jättetrött. Ska snart dra mig mot sängen. Hoppas att jag får sova inatt. För natten till idag har jag väl fått sova max 3 timmar. Det är min medicinering som har skulden till att jag inte kunde sova. Tog den förtidigt, så den hann verka innan jag somnade. Men sånt är livet och jag överlever det.

Idag har jag varit på vattengympa och akupunktur. Båda två var välbehövliga. Men jag känner nu att min rygg är mycket bättre, än vad den var för en vecka sedan. (Både vattengympan och medicineringen som gjort susen). Detta var min förmiddag. Ieftermiddag blev det lite inhandling av mat och en välbehövlig vila. Ikväll har jag varit i Ystad på möte ang handbollen. Säsonen drar snart igång, så det behövdes gå igenom lite av varje.

Nej, nu drar sängen i mig.

Kram

RSS 2.0