Trevlig kväll

Nu är jag helt slut i rutan. Sitter redan i sägnen =) Snart ligger jag ner. Kommer säkert att somna innan huvudet lagt sig tillrätta.

Oriflamevisningen gick jättebra. Jag ver nervös för hur det skulle gå för mig att hålla i den. Dom som var här var nöjda och det var det viktigaste. En av mina gäster fick lagt en Make Up och hon blev jättefin och nöjd. Jag fick nog inte sålt för så mycket, men det gör mig inget. Jag tycker bara att det var kul att träffa vännerna och ta en fika.

Roy skötte sig exemplariskt. Han älskade att det var så många här som kunde klappa honom. Det är LIVET, säger han. Vi fick stänga ner honom i källaren när vi skulle duka fram fikan, för annars så skulle han säkert ha smaskat i sig fikan ;) Och det ville vi inte. Han fick ett grisöra som muta och det smakade smaskens.

Nej, nu glider jag ner under täcket.

Natti natt

Hur trött får man vara??

Hela denna dagen har gått i trötthetens tecken för mig. Fattar absolut inte vaför jag är så trött. Jag har sovit hur bra som helst inatt. När vi tittade på en film på fritids så var jag nära att somn STÅENDE. Då är man trött. Det var en bra tecknad film som vi såg, Disco daggs. Den handlar om ett gäng dagmaskar som vill vara artister. Man får följa dem i med och motgångar. Det är en film som jag kan rekommendera. Om inte annat så för muskiken. Härlig 70-tals disco för hela slanten.

Nu har ungarna höstlov, så jag kommer att vara på fritids hela veckan. Nja, inte riktigt hela. Jag är ledig imorgon. Då ska dom åka till tekniska museet i Malmö och vara borta hela dagen. Tyvärr så kan jag inte följa med, då jag ska till sjukgymnastiken. Så är det tisdag och torsdag eftermiddag.


Så här ser jag ut ikväll. Ögonen går i kors på mig ;)

Kram


Helgens sista

Här kommer helgens sista inlägg från mig. Jag har haft en underbar helg (föruton ryggont). Det ända som jag inte har hunnit med att göra är att påbörja ett sömnads projekt. När vi var i Malmö i går, så köpte jag tyg till ett par tights och en kofta. Hinner jag så påbörjar jag det imorgon. Skulle gärna vilja ha det klart tills fredag, då jag och en väninna ska i väg och bli fotade. Det ska bli väldigt kul. Efter fotningen så ska vi ut och äta. Det är inte så ofta som vi får tid över till att träffa varandra. Så är det när man är småbarns förälder (inte jag).

Nu sitter älsklingen och jag i soffan och tittar på en Wallander film. Inte världens bästa, men den går an.

Innan jag avslutar för kväller kommer det några bilder på mina/våra mysiga kisar.





Kram och snussa sött

Snurrar runt

Just nu är jag trött som en gnu. Mina stackars ögon snurrar runt huvudet på mig. Har inte vilat/sovit nägot sen jag steg upp i morse. Visst har jag viljat det, men när jag försökte vila så kunde jag inte somna. Då vart det bättre att gå och göra någon nytta.

Ryggen känns bättre, men det beror nog på medicineringen. Förhoppningsvis så kommer det att hålla sig så här ett tag, då jag tyvätt behöver medicinera i en vecka. Men så länge som jag rör på mig så känns det bra. Ska alltså inte sitta förmycket. Ops, vad gör jag nu då?? Jo, jag har satt min stora bak i soffan.

Snart ska jag ta tag i den rena tvätten. Den ska vikas och förhoppningsvis komma in i skåpen. Ja, det SKA den. Vill ju inte har ren tvätt liggande framme när jag ska ha gäster på tisdagkväll.


Här kommer en aningens mörk bild på mig, men det bjuder jag på.

Nu, ska jag ta tag i tvätten.

Kram

Hallelulja

Ja, hallelulja för Imagran. Vad skulle jag gjort utan dem idag?? Helt enkelt inte överlevt. Det höll verkligen på att krisa till sig när jag var på apoteket för att hämta ut mina Imagran. Den dosen som jag fått utskriven var slut. Men till slut så fick jag ut en annan dos, så dagen var räddad. Vilken pärla på apoteket som räddade min fortsatta dag.

Ikväll mådde jag så bra att jag åkte iväg på handboll. Det var en bra match mellan Ystads IF och Hammarby. YIF vann med 7 bollar, efter att hammarby klappat igenom i mitten av andra halvlek.

Nu sitter jag i soffan och slappar. Ska snart dra mig mot sängen. Vill vara pigg så att jag orkar med att åka till Malmö i morgon. Men innan vi åker dit ska älsklingen på fotbollsträning.

Nu ska jag återgå till slappandet.

Kram

Handgranatsfrilla

God morgon!!

Fortfarande ont i halsen. Men kanske något lite bättre än igår. Hoppas hoppas att det ger med sig.

Sitter här med världens handgranatsfrilla. Det är nackdelen med att ha kort hår. Det spretar åt alla håll och kanter på morgonen. SÅ när frullen är uppäten får jag dränka mig under kranen.

Nu hör jag att mina älsklingar kommer hem från morgon promenaden.

Nej, nu ska jag se till att bli klar någon gång.

Kram

Många intryck

Denna helgen har det varit många intryck för min lilla familj. Vi har ju utökats med ytterliggare en familjemedlem. "Lille" Roy har flyttat hem till oss, om än på prov. Allt är nytt för oss alla. Men dom som tycker att det är jobbigast just nu är katterna. Dom har ännu inte accepterat att Roy finns här. Det går bättre för Roy. Han bryr sig inte något nämnvärt om att här finns katter. Han har absolut inga tendenser på att vilja jaga dem, SKÖNT. Men det kan vända.

Något som kattern tycker är skönt är att Roy inte gärna vill gå i trappor. Så ovanvåningen är deras fristad. Där får dom lugn och ro. Hur länge det nu varar, hihihi.......

Idag har vi haft kaffebesök * två. Först så kom mina svärförsäldrar. Det var jätte trevligt med besök. Och Roy uppförde sig exemplariskt. Han var hur social som helst och ville mest bli klappad. Lite senare mot kvällern kom min svägerska och svåger. Roy var lika snäll och go. Han reagerar inte på att någon ringer på dörren. Skönt att ha en hund som inte skäller som en galning.

Nu sitter vi på ovanvåningen och gosar med katterna. Dom måste också få sin beskärda del av uppmärksamhet och gos. Om en stund ska vi bänka oss framför TV och se film. Sen är det sängen, så att jag är utvilad för morgondagen.

Kram

Natti natt

Nu har Roy varit hos oss i ett par timmar. Han är en ståtlig schäfer hane på ca 6 år. Än så länge så får han bara vara i källaren. Han och katterna har ännu inte träffats. Det får som göra imorgon. Så håll nu en tumme för oss alla att det kommer att gå bra att samman föra dem.

Vad härligt och mysigt det var att ta en kvällspromenad med Roy och älsklingen. Jag klarar ännu inte av att gå ut ensam med honom. Det gick bra att ha honom i koppel. Han är ju inte van vid det, då han varit vakthund på en bilskrot. Ett jobb som han absolut inte trivts med. Därför får han bo hos oss.

Det känns så ensamt i sängen ikväll. Älsklingen har valt att sova i källaren, bara för att Roy inte ska känna sig övergiven. Men jag kan säga att jag kommer att bra mig och ta stor plats. Man får passa på när tillfälle ges. Det är ju inte så ofta som det händer.

Nej, nu ska jag krypa längre ner under täcket och försöka sova.

Kram

Bilder

Här kommer lite bilder som jag lovat er en längre tid. Men, bättre sent än aldrig.




Min nya dator


Nya blommor, krukor och dekorationer. Nu återstår det bara att hitta en bra plats åt dem.

Här kommer lite bilder från handbollen när jag var i Helsingborg förra onsdagen.







Nu kommer de sista bilderna. De är ifrån småbåtshamnen i Ystad. Det var ett underbart väder, så vi passade på att njuta av solen.





Kram

Bestämt

Nu har vi bestämt oss för att ge hunden ett försök. Han kommer att flytta in till oss ikväll eller efter lunch imorgon. Så när jag var och veckohandlade innan så införskaffades det lite mat och godsaker. Vi gör allt för att vinna hans tillit för oss. Om jag så ska behöva ligga på alla fyra för honom ;)) Ja, vad gör man inte!!?? MEn visst är det mycket som ska klaffa. Hunden och katterna ska komma överen. Det är det viktigaste för oss. För trots allt så är det så att katterna kommer i första hand, då dom reda bor här. Nåja, vi kan inte mer än försöka. Har vi inte gjort det så vet vi inte hur det går.

Just nu sitter jag i finrummet med min nya dator. Jag har haft turen att VINNA den på nätet. Jag svarade bara på en del frågor. Snacka om att man har tur ibland. Det är en söt liten rosa netbook från SAMSUNG, som blivit min. Finns en massa rolig funktioner på den som jag ska lära mig, bla bluttooth. Skönt att kunna skicka bilderna från mobilen direkt till datorn. Nu har jag en webcam också =))

Nu finns det en till teknikpryl som jag skulle vilja ha. Det är en ny kamera. Helst en systemkamera, men dom är inte så billiga. Så det får jag vara så snäll att spara till. Den kameran jag har börjar göra sitt. Den hänger sig titt som tätt :(

Bilder på det lilla underverket kommer senare. Måste ladda battewrierna till kameran först.

Kram

Utökning

Snart så utökas kanske våran familj. Nej, jag är INTE gravid. Skulle gärna vilja vara det. Men går allt som det ska så har vi snart hund igen. Det är ingen valp. Han är ca 6 år. Han har varit vakthund på älsklingens jobb, men har nu gått i "pension". Det finns bara ett problem och det är våra älskade katter. Hur kommer dom att reagera på att det kommer en hund till familjen? Ja, hur kommer hunden att reagera på katterna?  Det är mycket som vi behöver tänka över innan vi bestämmer oss. Vi är absolut inga ovana hundägare. För tre år sen avlivades våran älskade Tuffas. Vi hade henne i nästan 14 år. Hade hon levt ännu, så skulle hon fyllt 17 år imorgon.

Ja, ja ännu är inget bestämt. Det är många saker som ska tänkas igenom. Men får hjärtat bestämma skulle han redan varit här. Men förnutet måste också få säga sitt.

Nej, nu ska jag titta på nyheterna.

Kram

Tjingeling

Oj, vad dagarna rusar iväg. Jag fattar inte riktigt vart tiden tar vägen. Men, men.....bättre det än att tiden slingrar sig fram.

Idag har jag tillbringat förmiddagen på sjukhuset i Simrishamn. Det har stått vattengympa på schemat. Så härligt det vart. Jag var lite frusen, så det varma vattnet gjorde susen på mig. Efter gympan åkte jag till en vännina och tog en fika. Tack vännen för några trevlig timmar, med fika och skit snack. Vi får snart göra om det igen, när vi båda kan.

Nu har jag varit hemma ett tag. Jag har hunnit med att städa vår andra toa. Nu är det "bara" dammtorkning, dammsugning och moppning av golv kvar att göra. Men det tar jag imorgon. Jag har även hunnit med att ringa ett samtal. Så nu vet jag när jag börjar min praktik på måndag. Det ska bli så skönt att komma igång. Från och med idag är jag sjukskriven på 25%. Det är jag för att jag ska kunna fortsätta med min vattengympa och akupunktur. Skulle jag inte få det, så blir jag så öm och stel i mina leder. Och då vill ingen vara nära mig. För jag blir så gnällig då. Hoppas nu bara att försökringskassan inte motsätter sig sjukskriviningen.

Nej, nu ska jag ta tag i disken. Eller är det någon frivillig som åtar sig det?? ;))

Kram

RSS 2.0