Jag lever

Hejsan alla glada!!!

Det var ett par dagar sen jag skrev senast. Jag har helt enkelt haft några datafria dagar. Har inte haft någon lust till att sitta vid datorn. Det har förvisso funnit massor av tid till att skriva. Det har varit SÅÅ skönt att ha data fritt.

Helgen har som vanligt försvunnit för fort. Skönt att jag har två dagars ledigt till. Har semester måndag och tisdag. Tyvärr så håller jag på att bli sjuker IGEN =( Har sen i torsdagskväll kännt ett tryck  över luftrören, varit jätte täpt i näsa, haft feber till och från samt jävligt ont i öronen. Visst är det typiskt att man ska må risigt när man har ledigt. Nåja, jag ska göra mitt bästa för att få en en bra ledighet. Vet att jag ska på fika på tisdagförmiddag, efter det är det vattengympa och sjukgympa,

Igår var jag på fika med två underbara vänner Lena och Linda. Det känns som att det var evigheter sen vi träffade senast. Som vanligt så fikade vi på Bullen och Bönan. Tomelillas bästa fikaställe. Tyvärr så hade Linda inte med sig sin dotter. Vi hade så gärna velat träffa henne. Nåja, någon gång får vi väl göra det. Tar hon inte med henne till en fika, så packar Lena och jag in oss i bilen och far ut till dem.

Idag har jag putsat fönster på förmiddagen och satt upp lite ljusstakar. Kommer att fortsätta med förnsterputningen imorgon. I eftermiddag har mina svärföräldrar varit här på adventsfika, glögg och pepparkakor. Det belv kaffe för min del, då jag inte tycker om glögg. Efter fikan Dorg jag in till Ystad. Skulle "jobba" som hallvärdinna, då det var handbollsmatch. Det var inte säsongens bästa match, sanare tvärt om. Vi förlorade med tre bollar. Men sånt är livet, man kan inte vinna alltid.

Nu sitter jag och tittar på film, Mitt stora feta grekiska bröllop. Så nu avslutar jag mitt skrivande och försöker koncentrera mig på filmen.

Kram

Söndag

Söndag kväll och helgen är snart slut. Tänk att den ska försvinna så fort. Jag skulle vara glad om man kunde dra ut på helgen, så att man fick mer tid tillsammans med familjen.

Igår var vi uppe i norra Skåne för att hälsa på en bekant. Det är alltid lika trevligt att träffa honom. Tyvärr blir det inte så ofta. Det tar trots allt 2 timmar att köra upp till honom. När vi kommit upp så blev vi bjudna på en smarrig smörgåstårta. Där fanns massor med godsaker på den, bl a rostbiff, skinka, ägg, lax och räkor. Jag tog bara en gång och det blev jag lagom mätt på. Till kaffet bjöds det på wienerbröd och hallongrottor. Det blev ett halvt wienerbröd för mig. Det fanns verkligen inte plats för mer i mon mage. Roy hade vi lämnat hemma, då T hade införskaffat sig en ny katt. Vi ville ju inte skrämma iväg lille Pelle. Älsklingens syster och sambo var så snälla som såg till att Roy fick komma ut. Så skönt att slippa ha ett dåligt samvete att han fick vara hemma.

Idag har det fixat och donats här hemma. Älsklingen har bytat till vintehjulen och tvättat "min" bil. Han har även klippt ett träd, samt satt upp julbelysningen i trädet. Jag har tvättat och åter tvättat. Sista maskinen är igång nu. Vi har även haft besök av våra snälla hundpassare. Nu lagar älsklingen middag och jag sitter här uppe vid datorn. Självklart så har jag hjälpt till med förberedelsen. Men tydligen så var det inte tillräckligt för honom, då han precis blev lite sur på mig. Ja, ja, jag får väl kompencera honom på något sätt.

Nej, nu har jag inte så mer att skriva om.

Kram

Biggest looser

Som vanligt så sitter jag framför TV:n. Just nu så tittar jag på Biggest looser. Jag beundrar verkligen killarna och tjejerna som ställer upp i tävlingen. Visst så har dom själva sett till att dom hamnat i den situationen som dom är i. Dom har själva sett till att dom blivit så överviktiga. Men nu tar dom verkligen tag i sitt liv och förlora vikt en gång för alla.

Visst så skulle jag själva kunna tänka mig att vara med i en sådan tävling. Jag behöver verkligen den sparken i röven, som dom får. Jag tror också att min värk skulle bli bättre om jag gick ner i vikt. Visst försöker jag, men just nu så finns inte diciplinen och karatären där, för att fullfölja viktminskningen. Men jag är i stort sett ute varje dag och går en promenad på ca 30 min. Jag har Roy med mig och han kan pinna på om han vill det och det gör han för det mesta. Men visst, så är han som vilken hund som helst. Så ibland blir det till att stanna vid var och varannan buske/stolpe eller träd. Men jag får rört på mig i alla fall.

Just nu så väntar jag på besked ang magsäcksförminskingen. För två månader sen fick jag ett brev från sjukhuset i Landskrona. Dom beräknade väntetiden för att komma till ett läkarbesök till dem på 48 månader. Ja, ni ser rätt 4 år. Jag tänker absolut inte vänta så länge för ett läkar besök. Så jag har utnyttjat vårdgarantin, eftersom det är mer än 90 dagars vänte tid. I måndags fick jag ett brev att mitt "ärende" nu har skickats vidare till Kristianstad. Jag tror att det är dom som söker upp där det är kortast väntetid och vilka som kan ta emot från andra landsting. Självklart så måste mitt landsting ha ett avtal med det landstinget där det ev kan bli ett läkarbesök och en ev OP.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på TV.

Kram

Natti natt

Åhhhh vad trött jag är. Sitter just nu i sängen. Ska snart dra täcket långt över öronen.

Idag har det blivit mycket bilåkande och för mig är det verkligen sövande. Vi har varit i Kristianstad och firat min systedotters 9-års dag. Hon blev glad för play-doo leran som vi köpt åt henne. Till leran så följde det äveb med en massa olika formar och lite andra tillbehör.

Innan vi åkte iväg så hann jag med att tvättta en masikn med smutstvätt. Nu är det bara två kvar, dom får jag ta senare i veckan. Det ska väl alltid finnas en ledig stund över till det.

Nej, nu säger jag NATTI NATTI

Kram

Snabbis

Jag är bara inne om för en snabb uppdatering. Om en liten stund så börjar mitt jobbpass på handbollen. För en stund sen avslutade jag mitt jobbpass på julmarknaden. Så det har gått i ett idag. Känner mig ganska så slut redan och huvudet det dunkar. Ja,ja, det går väl snart över får jag hoppas.

I förmiddag satt jag och virade in födelsedagspresente, så att jag slipper göra det imorgon innan vi åker iväg. Det ska bli kul att få träffa Matilda och hennes lillasyster. Fast hon är min systerdotter så blir det inte så ofta som vi ses. Tyvärr är det inget jag kan göra något åt.

Innan jag började skriva på mitt inlägg, så beställde jag lite kläder på Ellos. Det blev bl a en ny vinterjacka, tidigare har den kostat 699 kr, men nu kostade den 195 kr. Jag tycker att det var billigt. Det blev även några tröjor och cardigans, samt ett par byxor.

Nej, nu kallar plikten.

Kram

Sömntutor

Vilka sömntutor mina älskade djur är. En ligger på skrivbordet över internetmodemet. Det är Tova som gör det. Roy ligger bredvid skrivbordet och trynar. Man måste ju ligga nära en katt, annars kan man ju missa vad hon gör. Lilla Mitzi ligger i sin sägn, sim är fast monterad på vårat gym. Ja, jag vet att det låter konsigt. Men det är bättre att hon ligger där än på ca 10 cm bred plåt ovanför vikterna.

Jag tycker att alla mina små sötnosar är jättegulliga där dom ligger och myspyser. Visst så skulle jag kunna ligga och göra dem sällskap. Det skulle vara så skönt att få borra ner näsan i deras gosiga pälsar.

Som vanligt så sitter jag i soffan och slappar. Samtidigt försöker jag att ha lite koll på programmet Ullared på kanal 5. Vad hystersika folk kan vara och verkligen shopping galna. Det var ganska så många år sen jag var där sist. Men jag skulle vilja åka dit inom en snar framtid, bara älsklingen också vill det.

Nej, nu ska jag koncentrera på på TV:n

Kram

Slutkörd

Vilken dag det varit. Skulle kunnat strypa ungarna på fritids i eftermiddag. Det märks att dom har haft lov en vecka, för idag vart dom helt omöjliga. Att lyssna existerade absolut inte för dem. Det var som att snacka med en vägg. Eller så var det så att dom testade mitt tålamod. Hur som helst så var jag helt slutkörd när jag åkte hem får jobbet. Det har nu varit skönt att vara hemma i ett par timmar och vila upp sig inför morgondagen.

Nu ska jag titta på CSI.

Kram


Söndags kväll

Nu har jag parkerat mig i soffan för att se på filmen på TV 4 Djävulen bär Prada. Ska bli skönt att bara slappa och försöka släppa ryggsmärtan.

Det har inte hänt något att rapportera om sen jag skrev här senast. Kvällen har varit avslappnande. Jag har passat på att ta en varmt och välförtjänt skumbad. Inte varje dag som jag badar.

Nej, nu ska jag återgå till filmen.

Natti natt

RSS 2.0