Snurrigt värre

Idag har det varit snurrigt värre på jobbet. Inte så att vi har jobbar ihjäl oss. Det är värmen som tar kål på en. Inte för att man ska klaga på att det är varmt, men nu börjar det bli olidligt. Jag har haft svårt för att koncentrera mig. Det har resulterat i att jag har haft problem med att utföra mitt jobb korrekt. Tur att vi varit två som jobbat tillsammans, så att det har inte resulterat i några fel, bara massa fel läsningar. Men det är jag i ett nötskal.

Jag trivs jättebra på jobbet och med mina arbetskamrater. Vi har hur kul som helst och kan skämta med varandra. Det är väldigt viktigt för mig för att jag ska kunna trivas.

Ikväll har jag bakat två kakor. Det var älsklingen min som ville ha dem. Själva så är jag absolut inte sugen på kaka. Har ätit tårta på jobbet. Vi har avtackat en som går i pension.

Nej, nu tror jag att jag sk gå och ta en iskall dusch.

Kram

Aou och aj

Har så ont i mina ben idag samt huvudvärk. Benen tror jag beror på att jag rör mig så mycket om dagarna. Huvudvärken är nog värmens fel ;) Dricker massvis med vatten det gör jag, men tydligen så hjälper det inte. Nåja, huvudvärkspillerna har hjälp, så jag ska inte klaga mer.

Dagen på jobbet har gått bra, trots att vi haft väldigt lite att göra. Jag blev klar med min städning lagom till lunch, dom andra strax efter. Så eftermiddagen har varit väldigt slapp. Men sen kommer det säkert dagar då man inte hinner med det man ska.

Nu sitter jag framför TV:n och slappar. Ska så göra ett tag till. Om någon timme är det tid för sängen. Känner redan nu att jag är trött.

Kram

Uppdatering

Här kommer en uppdatering på min motionsvecka på jobbet.

Måndag: hade tyvärr ingen stegräknare på mig, men skulle kunna uppskatta det till att jag gick ca en mil.

Tisdag: blev det 11 km totalt 13370 steg och jag förbrukade 1173,5 kcal

Onsdag: blev det 8.1 km totalt 10251 steg och jag förbrukade 764,9 kcal

Torsdag: blev det 8,2 km totalt 10385 steg och jag förbrukade 755,6 kcal

Fredag: blev det 11 km totalt 13615 steg och jag förbrukade 989,9 kcal

Totalt har det blivit: 38,3 km
                                   47621 steg
                                  3683,9 kcal förbrukade

Inte illa pinkat till att vara lilla jag!!!! Det skulle vara bara den om jag inte skulle gå ner något i vikt, så mycket som jag rör på mig nu. Lyckliga jag har sluppit allt vad tränigsvärk heter SKÖÖÖNT. Jag tillhör inte det kategorin som får träningsvärk så lätt =))

Nu ska jag försöka knata på lika mycket om inte mer veckan som kommer.

Kram

Puhhh.............

.........vad varmt det är. Nu pallar/klarar jag inte av att vara ute i solen mer. Skulle jag vara det så skulle jag kunna extraknäcka som en kräfta. Jag tål inte solen så bra, fast jag smörjer in mig med solskydd. Det är bättre att vara försiktig och ta det lungt med solandet. Har trots allt solat ca 1 timme idag. Har även badat ett par gånger. Det är så härligt att ha poolen att kunna hoppa upp och ner ifrån. Sa till älsklingen för en stunde sen att jag ska ta badkläderna med mig till jobbet en dag. För att kunna åka till stranden och bada när jag slutat. Hotellet som jag jobbar på ligger nära strande, man ser havet och småbåtshamnen från hotellrummen.

Nu är jag ikapp med tvätten, så skönt. Det sista hänger på tork.
Ska snart hämta in det. Nu är det slappning som gäller resten av dagen, så att man är pigg och fräsch till jobbet imorgon.

Kramens

Lite bilder

Bättre sent än aldrig, så kommer här några bilder från midsommar


Fjantilga jag =))


Älsklingen


Knäppgök tillika värd =))


En små trött värdinna

Det var allt för denna gången


Explotions varning

Jag tror att mitt huvud snart exploderar =( Har haft huvudvärk sen jag steg upp och inte har den blivit bättre snarare tvärtom. Har tagit panpdil, men vad har det hjälp??? Nåja, ska ner och preparera med mer panodil. Sen måste jag ta tag i tvätten. Skulle även försäka njuta lite av solen, nu när jag är ledig. Älsklingen min är på Ring Knutstorp (jag skulle varit med) och tittar på STCC. Innan han åkte iväg var vi hos frissan för klippning.

Skönt att ha helgen ledig, nu när det är sol och varmt. Får passa på att bada och sola, så att man får lite färg. Jag blir iofs aldrig brun, bara röd. Men bättre det än inget alls.

Kramens

Kors och tvärs

Ja det är så mina ögon är just nu. Är jätte trött efter en vecka på jobbet. Tar nog lite tid innan jag kommer in i rutinerna. Är ju inte van att gå upp tidigt. Det var ju tid oxh evighet sen jag gjorde det senast. Idag blev vi klara tidigit med städningen, så vi gick hem en timme innan vi skulle. Just nu så orkar jag inte att uppdatera mina steg. Det kommer imorgon istället. Kan säga att det blivit en hel del steg under veckan.

Nej, nu kallar sängen på mig.

Kram

Har ingen aning vad jag ska ha för rubrik!!!!!

Sitter här och är hur trött som helst, som vanligt. På jobbet har det varit ganska så lungt. Skönt att det inte är stressigt under upplärnings perioden. Vi blev klara med rummen strax innan eftermiddagsfikan (kl 14). Men tyvärr så blev det ingen fika för mig. Jag fick hjälpa en arbetskamrat med att komma till sjukhuset. Hon fick så ont i magen och blev yr. Nu var det inget allvarlirt, urinvägsinfektion. Inget kul det. Skönt att man kan hjälpa till. Som "kompensation" fick jag sluta tidigare, kl15 istället för 16,45.

Ikväll har mina svärföräldrar varit här på snabbvisit. Alltid kul med besök. Nu sitter jag framför TV:n och slappar. Men får rycka upp mig nu då det är tid att betala räkningarna, bläääääääää.

Ha det gött och kram

Mitten

Så vart det mitt i arbetsveckan. Tiden den bara springer iväg. Idag har jag jobbat en timme mindre än igår. Det beror på att att var och lämnade blodprover i morse. Skulle vara fastande när jag lämnade dem, inget kul men ett månste. Nu är det avklarat. Får besked på proverna den 9 juli, då ska jag till läkaren. Dagen på jobbet har gått fort. Har haft lite mer att göra idag än innan i veckan. Tyvärr så har jag inte gått lika mycket idag. Men jag är nöjd med det jag skrapade ihop. 10250 steg, 8,1 kom och 764,9 kcal.

Nu är älsklingen hos sina föräldrar. Kattena ligger och snarkar och jag slappar i soffan. Precis som mina kävllar brukar se ut.

Kram

Slut i rutan

Snart säger jag Godnatt. Är helt  slut i rutan. Det beror inte på att det stressats på jobbet. Det har varit ganska så lungt. Idag har jag haft en stegräknare på mig. Fick ihop hela 13370 steg. Totalt blev det 11 km. Jag har även förbrukat 1173,5 kcal. Undras på hur resultatet kommer att bli när det är mycket att göra. Då man kommer att springa som en "skållad"råtta.

På väg hem från jobbet åkte jag inom till Jysk, för att inhandla galgar. Har nu bytat ut alla gamla glagarna i min garderob. Känns så skönt att ha det gjort. När jag kom hem bytte jag om till bikini för att sen krypa ner i poolen. Så skönt det var, fast det var lite kallt. Men jag behlövde verkligen det då det känndes som att jag var på väg att koka.

Nej, nu ska jag titta lite på fotboll sen är det sängen.

Kram

Måndag och förvirring

Dagen har gått fort, fast det varit lite att göra på jobbet. De sista 2,5 jobbtommarna satt vi bara av tiden. Vissa dagar är det så, andra dagar så räcker tiden inte till. Så hade det tydligen varit i helgen som gick. Nu har jag lärt mig att ha med något "tidsfördriv" så att man inte bara sitter och glor. Jag har fått ta eget ansvar för det jag gjort idag.  Nu käns det att man är en av dom andra. Jag har iofs  bett hon jag hjälpte i torsdags att hon skulle kolla lite efter mig, så att jag inte missat något. Hon var nöjd, så det får jag hoppas att hotellgästerna också är.

Ikväll har jag varit en snabb sväng till Sjöbo. Bara för att min kära älskling glämt sin plånbok på jobbet. Typiskt honom att göra något sådan. Han har jämnt och ständigt noll koll på plånbok, mobil och nycklar.

Nej, nu ska jag umgås lite med älsklingen och kissarna.

Kram

Varför???

När man äntligen har fått ett jobb, varför ska man då bli sjuk??  Det är inte så att jag är sängliggande. Jag har så j*vla ont i mitt vänstra öra. Käns som om det är öroninflammation på G =(( Jag vill inte, jag har inte tid till detta. Får varkligen hoppas att det går över lika fort som det kom. Men jag kan säga att det är skönt att jag inte har någon feber. Nåja, jag kommer att överleva det hela.

Dagen har varit bra. Vi har hunnit med att baka, tvätta, klippa gräs, klippa en del av häcken, haft fika besök och städning. Nu ska det slappase resten av kvällen, så att man är pigg och utvilad inför morgondagens jobb.

Kram

Dagen efter................

Nej inte för mig, då jag var chaufför igår =) Alla mina hjärnceller är där dom ska vara, hihihii.......
Vi var borta hela dagen igår. Åkte hemifrån strax efter 11 och kom hem vid 23.30 igårkväll. Var hos vänner och firade en födelsedag (han fyller inte är förrän på onsdag). Det var en supertrevlig dag.  Massor av god mat, dricka och trevligt sällskap. För att dryga ut tiden så spelade vi lite spel. Jättekul!!! Något som gör väldigt sällan, samt att vi har nästan inga spel. Det blev även kubbspel hos värdens bror och deras gäster. Verkligen kul, då vi spelade sällskap mot sällskap. Tyvärr så förlorade vårat lag =( Men vad gör det, när man har kul.

Idag har vi slappat ganska så mycket. Energin kom inte förrän efter lunchen, som blev sen. Vi har fått plockat undan lite, diskat, vattnat blommorna (inne), grävt upp färskpotatis samt grillat. Nu sitter jag är lagom mätt och ska fortaätta med slappandet.

Bilder från midsommar kommer vid ett senare tillfälle.

Kram

Trött eller trött??

Ja det kan man ju undra. Sitter här med små ömma föter. Annars så har dagen gått bra. Det har bäddadts massor av sängar, så nu kan jag det ;) Det har varit många rum som varit "lämna" rum. Alltså att det ska in nya människor på rummen under dagen. På dessa rummen ska det bytas sängkläder, skuras toaletter, dammtorka, dammsuga och våtmoppa.

Dagen på jobbet börjades kl 8 med massor av info och praktilateter. Jag har fått "gå sidan om"  för att se och lära. För mig har det varit självklart att hjälpa till så gott jag kunnat. Vi har hunnit med det vi skulle + lite till. Skulle ha jobbat till 16.45. Men vi slutade 16.15 =)) Vid eftermiddagsfikat blev vi bjudna på tårta av chefen på hotellet. Det var hur gått som helst. Summa sumarium så har min dag varit jättebra.

Nej, nu ska jag slappa framför TV:n

Kram

Ger upp

Nu ger jag upp för dagen. Ska försöka komma i säng i tid idag. Så att jag är utvilad tills imorgon. Vill ju inte vara trött och slö första dagen på jobbet.

Idag har jag taigi årets första dopp i poolen. Burr vad kallt det var. 19 grader om jag inte såg fel på termometern. Förhoppningsvis kommer det att bli varmare, bara värmen kommer för att stanna.

Kram

Jag fattar inget.............=)

Sitter här med en härlig mugg kaffe och en saftigt god chokladmuffins. Ikväll firas det =)) Nyfikan, på vad som firas?? Här kommer svaret. JAG HAR FÅTT JOBB!!!!! Det är det jobbet som jag berättade om i fredags. Så imorgon kl 8 ska jag vara på Hotell Svea i Simrishamn för att påbörja mitt jobb. Det är iofs bara en praktik denna månaden, för att jag ska lära mig rutinerna. Från den 1 juli är det ett semestervik fram till den 31 augusti. Det innebär iofs att vi inte kommer att få någon semester tillsammans, men vad f*n gör det. Jag har ju varit så mycket ledig att det är min tur att bidra lite till ekonomin nu =))

Nej, nu ska jag fotsätta med min fika.

Kram

Nja

Så säger jag om min spruta i axlen. Till att börja med så tyckte jag att den hjälpte, men nu har jag mer ont än innan jag fick sprutan. Det är väl inte så här det ska vara?? Hoppas att jag får sova. Kan i alla fall inte ligga på min vänstra sida, för då skriker jag. Så ont gör det i axlen just nu =(

Nu till något mycket roligare. När älsklingen min var iväg på fotbollsträningen så ringde jag ett mycket trevligt samtal. Jag ringde till min älskade lillasyster i Schweiz. Ni som är nytillkommna hit bör veta att min syster är bortadopterad. I oktober förra året så träffades vi för första gången på 31 år. Jag såg min syster sista gången på hennes 6 års dag. Vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Kan säga att det känns som om vi varit "tillsammans" hela vårat liv. Vet inte om det kan bero på att vi är födda ganska så tätt. Jag är född i februari och syrran i november 1972 för oss båda. Det felas en dag till  9 månader mellan oss =) Vi har inte ringt till varandra tidigare utan hållt kontakten via mail. Men nu vet jag att jag kommer att ringa oftare till syrran. Jag älskar henne över allt annat. Vi är och förblir systrar för all framtid. Ingen kan ta det ifrån oss.

Nu ska jag göra det som resten av familjen gör SOVA.

Natti natt

Bedövad

I morse/förmiddags ringde jag först till reumatologen. Skulle verkligen böhövt få komma till dem. Har fått inflammation i min vänstra axel. Men tyvärr så fanns där inga tider, så jag fick ringa till min vårdcentra. Där fick jag en akut tid. Det blev snabbaryck. Jag ringde dig 9.20 och skulle vara där 9.50. Till saken hör att jag har 3 mil att köra och att jag inte var påklädd. Men det gick galant, jag kom dit 9.45.

Nu sitter jag här med en bedövad vänster axel. Blev sprutad rakt in i leden. Kännde ganska så fort en markant skillnad samt att ömheten blev mindre. Det är iofs inget kul att behöva få en cortoson/bedövnings spruta. Men vad gör man inte för att klara av vardagen. Detta är den sanna baksidan på min sjukdom (ledgångsreunatism). Tur är att jag inte behöver få denna behandlingen speciellt ofta. Det var två år sen senast.

Nu är jag beordrad att ta det lungt resten av dagen. Så det blir ingen städning eller tvättning. Dock måste jag diska och laga middag. Men det är inger som är speciellt ansträngande.

Kram

Måndag

Idag vaknade jag vid sjutiden att min älskling röt till nere i köket. Han blev lite sur på våran äldsta katt. Hon gav sig på lillans mat, vilket inte är så bra. Finns för mycket kalorier i den än vad hon behöver. Men ärligt talat så  skiter Tova i det, för dom torrisarna är ju goda. Jag somnade snabbt om ingen. Vaknade strax innan nio. Gick upp och fixade till en macka som jag åt samtidigt som jag läste tidningen. Gjorde mig iordning för dagen, packade min badväska. Åkte sedan iväg till AF, för att efter det åka till vattengympan i Simrishamn. Innan gympan var jag en snabb sväng in om på Lindex. Där shoppade jag en ny bikni.

Eftermiddagen har varit slapp, då jag alltid blir slö efter vattengympan. Idag slapp jag lag middag, då jag skulle iväg på ett möte ikväll. Innan mötet som var i Skurup så åkte jag en sväng in om till mamsen. Skulle lämna av lite foton och godis till henne. Kvällen har jag alltså spenderat på ett Oriflame möte. Som vanligt så vart det hur trevligt som helst. Massor av god fika, trevligt sällskap och skit snack. Som det ska vara alltså =)

Nu sitter jag här och är hur trött som helst. Så snart är det sängen för mig. Har lite svårt att hålla ögonen uppe fast jag pimplat en del kaffe ikväll.

Kram

Söndag

Vilken härlig söndag det varit idag. Här har solen skinit hela dagen =) Vi har fått gjort ganska så mycket. Poolen har städats, jordgubbarna har vi fått nät över, tvättat, klippt gräs, haft besök, röjt undan i källaren och shoppat. Ingen rast ingen ro.

Ikväll har jag lagt ljus slingor i mitt hår. Resultatet blev ganska så ok. Tar väl ett par dagar innan jag "bott" in mig.

Nu sitter jag och slappar fram för TV:n. Ska snart se om det är någon bra film ikväll. Annars så stannar jag kvar vid datorn.

Mina små sessor mår bara bra. Dom äter, sover och busar. Precis som katter ska göra.

Kram

Tävling

Jag vill tipsa er om en tävling som jag hittat idag. Du kan vinna massor av godsaker till dina naglar. Självklart så är jag med och tävlar. Hoppas att ni också kommer att vara med.


Klicka här för att komma till tävlingen.

Kram

Mina små älsklingar

Tänkte dela med mig med lite blider på mins små älsklingar.


Tova myser med husse


Självlysande ;)


Humöret är visst inte på topp


Mitzi myser på mattes bröst


Wow vilken utsikt man får från gymmet


Jag har hittat ett hål att gömma mig i =))

Nu säger vi alla natti natt

Kanske, kanske inte

Det gick jättebra på anställningsintervju idag. Nu återstår den jobbiga väntan. Ska få besked senast på onsadag, då dom har några intervjuer till på måndag. När jag gick där ifrån så sa hon att jag ligger väldigt bra till :)
Nu vet jag vad det är för arbetsuppgifter det är som jag ska göra. Det är hotellstädning. Jag vet att det inte är världens "lättaste" jobb. Med det menar jag att det kommer att vara mycket slit och tunga moment. Men jag vet att det kommer att gå bra. Hon som höll i intervjun sa att det viktigaste är att jag gör 100% av min egen arbetsförmåga. Man ska inte stirra sig blind på vad de andra klarar av. Alla så har vi olika förutsättningar. Så är det när man har ett handikapp/sjukdom som styr ens liv.

Någon timme efter det att jag kommit hem så ringde AF. Jag har lite samarbete med en coatch (säkert felstavat). Ha hade pratat med ett företag som ev behöver en kontorsassistent efter semestern. Då hade han nämt mig. Så nu ska mina papper skickas över till företaget. Nu är det upp till dem att bestämma sig. Men jag vet att det inte kommer något besked innan slutet av augusti.

Nu ska jag kurera min huvudvärk.

Kram

Natti natt

Nu ska jag dra mig mot sängen. Känner att jag är jättetrött. Ögonen börjar snurra runt, eller är det jag som gör det?? ;) Vill ju vara utvilad och fräch till anställningsintervjun imorgon.

Lill kissen busar runt nere i hallen. Jag blir bara trött av att höra på henne. Kanske jag skull behövt lite av hennes energi? Ja, vem vet.

Natti natt

Torsdag

Ännu en dag snart till ända. Idag har jag varit på vattengympa och perafinbad av mina händer. Alltid härligt och välbehövligt. Tyvärr så tog inte vattengympan bort det onda i min nacke. Det känns som om jag gått på knock med nacken. Öm och stel, grrrr......... Tyvärr så är katterna inte dreserade till att ligga och värma nacken. Får nog ta och göra något åt den saken ;)

Vad har jag mera gjort idag?? Jag har varit och veckohandlat. Hur kul nu det är, men det är nödvändigt. Behövde lite ingredienser till våran hemlagade pizza. Den blev hur god som helst. Annars så har jag försökt röja undan lite och diska. Men det är ju sådant som man gör dagligen.

Nu ska jag börja förbereda mig för anställningsintervjun i morgonförmiddag. Nerverna börja kännas av. Men jag vet att det kommer att gå bra. Gäller bara till att svara sanningsenligt på frågorna. Gör man inte det så kommer man inte så långt.

Nej, nu ska jag titta på Sjukhuset.

Kram

Onsdag

Dagarna dom bara schviffar iväg. Jag hinner inte riktigt med, eller är det jag som håller på att bli gammal?? ;)

Igår var en slappdag. Kännde inte för att göra något alls. För den delen så regnade det nästan hela dagen. Så kissarna och jag hade en mysdag, med massor av kel. Älsklingen min var iväg på fotbollsträning. Han kom hel blöt som en kråka, hihihi......... Ungarna ville inte avsluta träningen, dom tyckte att det var så kul.

Idag har jag varit i Ystad och shoppat lite. Det blev 4 par strumpor, en klänning, en t-shirt och ett linne. Saker som jag var i behov av. Kvällen har varit lugn. Vi har tittat på fotboll.

Jo, nu kom jag på en sak som jag glömt att berätta. I måndags när jag kom hem från vattengympan så såg att att någon ringt från Simrishamn. Jag ringde upp nummret. Det visade sig att AF tipsat ett uthyrningsföretag om mig. Jag ska alltså på anställningsintervju på fredag förmiddag. Vet bara att den tilltänkta tjänsten är på Hotell Svea i Simrishamn. Får väl reda på mer på fredag. Det känns så härligt och gnistan att söka jobb kom tillbaks igen, efter frånvaron.

Kram

Mysbilder

Här kommer lite bilder som jag lovat


Mitzi vaktar kubbspelet. Här syns hennes nya halsband


Myspys med husse


Däckat i mattes täckeTantvarning

Nu är det verkligen tantvarning på mig ;) Det beror på att jag har köpt den dosett (en box där jag har min veckoranson av mina mediciner).


Bild lånad från dosett.com

Jag har köpt den minsat varianten, dosett mini. Så nu ska jag förnhoppningsvis kommaihåg att ta min medicin dagligen. Den kommer även att bli praktisk att ha med sin när man åker bort. Vilket jag inte gör så ofta, men i allafall. Nu har jag den, så nu får jag se om mitt minne blir bättre ;)

Kram

Ops

Här var det ett tag sen jag skrev senast. Har haft fullt upp i helgen. Vi har varit på fotboll, städat, lagat mat och haft gäster både lärdag och söndag. Så den lilla tiden som blivit över har jag bara slappat. Nu är jag tillbaks till vardagen igen.

Idag har jag varit iväg med katterna till vetrinären. De har blivit vaccinerade. Första besöket för lilla Mitzi hos vetrinären. Det gick jättebra. Men hon gillade inte att sitta i transporten, då var det gnälligt. Lillan har även fått enn rosa halsband. (bild kommer senare). Hon blev så tjusig så. Mattes lilla prinsessa. Goa Tova var också jättesnäll hos vetrinären och transporetn var inga problem för henne. Men hosn fick stränga order om att inte äta "bebis" maten, hihihihi.......... Men hur lätt är det att hindra henne, då torrisarna står framme alltid. Ja ja, vi får se hur det går. Vi ska göra vårt bästa.

Jag har även varit iväg på vattengympa och akupunktur. Väldigt välbehövligt, då jag har jätte ont i mina händer. Ska till arbetsterapin på torsdag och bada händerna i ett perafinbad. Hoppas att det hjälper. Men annars så ska jag till reumatologen om en månad.

Nej, nu ska jag sätta mig och gosa med mina kissemissar.

Kram

Typiskt

Har tvättat idag. Vilket verkligen behövdes. Började bli tomt i troslagret hihihi........ När tvätten nästan var torr så började det ösregna =(( Det blev till att kuta ut och rafsa ner tvätten i tvättkorgen. Någon minut efter det jag kommit in slutade det att regna och nu skiner solen. Så typiskt, grrrrrr......... Nu hänger det lite blöta plagg här och där. Så fort de är torra ska de ini garderoben. Vill inte ha de hängande framme imorgon, då ska vi ha gäster.

Nej, nu ska jag fortsätta med städningen.

Kram

Ont

Fy fabian vad jag har ont i mina fingrar. Jag vet att det är min reumatism som gör det. Kan säga att detta är första gången på de åren som jag varit "sjuk", som jag har har känningar av reumatismen. Inget kul, då man använder händerna hela tiden.

Jag ska till läkaren om en månad. Men frågan är om jag står ut i en månad. Det gör verkligen ONT. Allt tar så mycket längre tid att göra, suck. Just nu så tycker jag så synd om mig själva. Ja, jag vet att det finns dom som har det värre. Men just nu så tänker jag inte på det. Min tanke är bara på hur jag ska få bort smärtan och få tillbaks rörligheten i fingrarna. Typist så har jag ont i båda händerna, grrrrrrrrr......... Jag får helt enkelt försöka koppla bort smärtan och tänka på något kul istället, eller bara titta på Mitzi som fått ett "tuppjuck" just nu.

Kram

Bättre

Idag mår jag bättre i ryggen än igår. Det är så skönt. Har till och med klarat mig utan smärtlindring =))

Lilla Mitzi och jag har gosat nästan hela dagen. Hon har legat sidan om mig i soffan och myst. Just nu så leker hon. Hoppas att det gör så att hon sover gott inatt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och förhoppningsvis få sova.

Kram

Synden straffar sig själva

Ja, det är väl så man säger. Sitter här med en präktig värk i ryggen. Allt bara för att jag skulle vara duktig igår och själva sätta upp poolen. Men jag vet ju att det inte är något farlig, så det ar bara till att vänta ut värken. Det kan ta upp till två veckor innan jag är fit for fight igen.

Idag har jag varit iväg på vattengympa och akupunktur. Båda var välbehövda och det var så härligt. Låg till och med och somnade under akupunkturen =) Inte ofta det händer. Vilan fortsattes när jag kom hem.

Nu är älsklingen iväg på fotbollsträningen. Så det är vara vi tjejer som är hemma. Snart ska jag ner i köket och koka lite kaffe. Är så sugen på det, då jag inte har druckit något kaffe idag.

Kram

Härlig dagVilket underbart väder det har varit idag. Jag har varit ute i massor. Har verkligen passat på att njuta av solen. Poolen är uppsatt och flld till brädden. Så här ska det badas imorgon =)) Jag ska även påbättra solbrännan, för det har jag fått lite idag. Innan jag gick ut i solen så smorde jag in mig med solskydd. Vill ju inte bränna mig, som jag gör så lätt.

Ikväll har vi varit ute och vattnat blommor, trädgårdsland mm. Vi har även varit och hjälpt våran granne, vilket var väldigt uppskattat. Skönt när man kan hjälpa till.

Kissarna har varit ovanligt lugna idag. Dom har nog också kännt av värmen ;) Nu ligger dom och sover. Den gamla i hallen och den lilla skulle jag tro i sängen.

Här kommer lite blider på Mitzi
Kram

Soooooommar

Nu känns det som om sommaren har kommit =) Poolen är uppsatt (har gjort det själva). Nu fylls den med vatten. Så förhoppningsvis blir det bad imorgon, wieee... LÄÄÄNGTAR!!! Kan säga att det känns att jag varit ute i solen, fast jag smörjt in mig med solskydd. Jag är inte bränd, men lite små röd.

Iförmiddags var jag iväg till ett möte på AF. Min handläggare ska ringa till ett företag och diskutera anställning/praktik. Förhoppningsvis så får jag beske imorgon. Känns skönt om det nu skulle bli något. Det gör mig absolut inget om det bara skulle bli praktik. Jag känner bara att det ska bli skönt att komma hemifrån och få träffa människor.

Nu kom lilla Mitzi och la sig sidanom mig i soffan. Så nu blir det lite mypys.

Kram

RSS 2.0