Tröttare än tröttast

Är helt slut, så snart är det sängen för mig. Imorgon är sista arbetsdagen för denna vecka =)) Det är så härligt så. Som vanligt har det varit mycket att göra på jobbet, men det har flutit på bra. Så bra att vi satt och slappade över en timme innan vi fick gå hem.

Nu orkar jag inte skriva mera. Tror heltenkelt att det blir sängen istället.

Kram

Mitt i

Nu är jag mitt i min arbetsvecka. Har jobbat två dagar och har två dagar kvar. Ska bli så härligt att ha en ledig helg. Har ännu inget planerat för helgen. Vi får se vad det blir.

Dagen på jobbet har kännts seg. Men trots det så blev vi klara tidigt idag med. Så den sista en och en halv timmen blev det avslappning. Jag hade en bok med mig som jag förskönt i. Hotellet har varit fullbelagt, så det var en hel del rum att städa. Totalt finns det 59 rum på hotellet och 40 av dessa var avreserum och de flesta var också ankomstrum. Men jobbar man med bra arbetskamrater så flyter allt på bra. Men hon som jag jobbad med tyckte precis som jag att dagen aldrig ville ta slut. Vissa dagar är bara så, det är till att acceptera det.

Nu ska jag fortsätta slappa lite framför tv:n innan det blir en kall dusch. Känner att jag behöver kyla ner min stackars varma lekamen ;)

Kramens

"Nya" naglar

I söndags när jag kommit hem från jobbet så började jag leka lite med några nagellack. Inspiration har jag fått från naildesign som har en hel massa underbara nageldesigner. Mina naglar är inte lika avancerade, men jag blev väldigt nöjd med resultatet.


Höger hand


Vänster hand

Följande lack har jag använt:  Depend (silvergrå) nr 106 och Depend (turkos) nr 132, samt Depend top coat nr 80.
Jag satte en turkos blomma på vänster tumme och en på höger långfinger.

Kram


Lovely

Så har min dag varit. I förmiddags var jag iväg och lämnade blodprover. Skönt att ha det avklarat. Vid halv tolv gjorde vi oss iordning, för att åka in till Ystad. Vi hade bestämt oss för att äta lunch ute. Innan det blev mat stötte vi på vänner som vi stod och pratade med en stund. Det var verkligen kul att träffa er, var så länge sen sist. Lunchen intogs på kinarestaurang. Som vanligt så skulle jag ha friteraderäkor med currysås =)) Älsklingen tog tre små rätter. Maten var hur god som helst. Efter lunchen tog vi en liten promenad på stan. Promenaden avslutades med (för mig årets första) mjukglass. Så jag var jättemätt när vi satte oss i bilen för att åka hemåt igen. Jo, innan vi åkte iväg hann jag med att tvätta. Så nu finns det rena kläder igen.

I eftermiddag har vi verkligen latat oss. Jag var hur trött som helst när vi åkte hem fårn Ystad, somnade i bilen. När vi kom hem gick vi och vilade. Det var verkligen välbehövligt kännde jag. Så nu är jag redo för fyra dagars arbete.


Vaddå livsnjutare?? Lilla Mitzi ligger och myser

Kram

Saknat mig???

Har ni saknat mig under helgen?? Själva kan jag inte säga att jag saknat bloggen. Det har varit skönt att ha lite paus i bloggandet.

Här har det inte hänt så mycket under helgen. Det har jobbats och åter jobbats för mig. Fredag och lördag har varit hysteriskt stressiga. Men jag har överlevt det också. Det har varit mycket ombyte av gäster under hela helgen. Igår hade vi 19 av 27 rum som avreserum. Alla dessa var också ankomstrum. Så vi som jobbade på andra våningen slet som galningar. Idag hade vi 22 avreserum, men "bara" 6 ankomstrum. Våran chef kom och "tog bort" 5 av avreserummen. Dessa kommer att få stå ostädade tills imorgon. Det betyder att hela hotellet inte är bokat. Det var väldigt snällt av honom att göra så. För annars så hade vi absolut inte blivit klara i tid idag. Så nu är det dom som jobbar imorgon som får ta dessa 5 rummen. Och jag är LEDIG imorgon =))

Jag har nu provat på att köra med våran fyrhjuling (motorcykel). Det är ju hur kul som helst att susa fram med den. Nu ska jag bara vänja mig vid att växla. Då jag aldrig tidigare kört en motorcykel. Jag har för den delen inget MC kort, men eftersom motorcyklen är fyrhjulig så får jag köra den på mitt bilkörkort. Idag blir det inget motorcyklekörande för mig. Jag tog ett glas vin till kvällsmaten. Det var hur gott som helst.

Nej, nu ska jag fortsätta att se på VM-simmningen.

Kram

Att hon aldrig ger sig

Nu har hon varit igång igen på jobbet. Ja, då menar jag inte mig själva, utan hon som gnäller och klagar på allt man gör. Idag var hon igång och klagade på hur det såg ut på våra städvagnar. Hon började även att rota och ta bort saker fårn vaganarna. Det ena och det andra fick absolut inte vara på vagnen. Hon var även på och kollade innehållen i våra flaskor. Hon trodde nog inte att det var rätt produkter i flaskorna. Snacka om att man blir trött på och irriterad på henne. Att hon aldrig ger sig. Det känns som om hon håller på för att försöka sätta dit en på något sätt. Det var inte bara min städvagn hon var på och rotade i. Nej, hon rotade runt i allas vagnar. Det kommer en dag då jag kommer att explodera. För jag finner mig inte i att hon tror att hon är störst bäst och vackrast. Har hon inte tillräckligt med att sköta sina egna arbetsuppgifter??

Vi har haft det jättestressigt på jobbet idag. Men vi hann klart precis till jag skulle gå hem 15,45. Kan bara säga att jag var dyngsur efter dagens slut. På min våning har vi haft 18 avreserum (finns totalt 27 rum på våningen), resten av rummen har varit stanna rum. Det har alltså slitits och sprungit och fejjats.

Efter jobbet så har jag och älsklingen varit och fikat hos en arbetskamrat till mig. Det var en underbart god fika. Hembakt rabarberpaj med vaniljsås och hembakt sockerkaka. Tack vännen för en trevlig fika. Vi får snart göra om det igen, men då hemma hos mig.

Kramens till er alla

Någon som vill ha..............

........huvudvärk?? Jag är så snäll att jag delar med mig av den varan. Har haft huvudvärk i flera dagar nu och inte tycks den vilja släppa taget om mig, grrrrrrrr...... Men, men den är inte värre än att jag kan leva ett normalt liv.

Idag har jag varit ledig och det har varit så härligt så. Vi har inte gjort något speciellt. Var en sväng till Ystad för att leverera en oriflamebeställning. När vi ändå var i Ystad blev det en sväng in om till ÖB. Vi skulle inte har något, men likväl så kommer man ut och har inhandlat lite av varje. Det blev inga "skit" saker utan bara "nyttiga" saker, så som hushållspapper, kattmat och lite konserver. Vi har även fått städat poolen, då det sammlat en hel del skit i den. Annars så har det varit en lugn dag.

Imorgon är det jobbedag igen. Slutar tidigt 15.45, härligt. Ska jobba hela helgen, innan det är en ledig dag på måndag igen.

Nej, nu ska jag betala lite räkningar. Vill inte, men det är ett nödvändigt ont.

Kram


Ledigt!!!

Sitter här och är ganska så trött. Borde inte vara det då det varit två "enkla" dagar på jobbet. Vi har inte haft så mycket att göra. Visst är det skönt att slippa stressa. Men det är inget kul att sitta av tiden när man är klar med städningen. Får nog se till att ha en bok med mig, så att man slipper sitta och inte göra något.

Nu har jag en ledig dag att se fram emot. Ska bli så skönt att inte ha någon klocka som skränar imorgonbitti. Har absolut inga planer för dagen, tar den som den kommer. Blir nog bäst så.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det lite TV-time för mig.

Kram

Svammel

Har absolut inget vettigt att skriva om idag. Så det blir bara lite svammel från mig.
Det har inte hänt något av vikt på jobbet. Slutade iofs en timme tidigare än vad jag skulle. Men vi var klara med allt då. Så varför stanna och sitta av tiden. Det var bättre att uträtta lite ärenden istället.
Nu sitter jag och tittar på simhopp, samtidigt som regnet vräker ner och åskan går.

Kramens

Bilder


Mina små söta buskissar


Ännu mera bus


Livsnjutaren =)


Regn och åter regn

Bara för att jag har haft en ledig helg, så har det regnat nästan hela helgen. Trist men så blir det ibland. Jag skulle vilja har sol, så att jag kunnat bada och sola. Nu får jag väl fuska till ming lite brunfärg ;) Men jag blir ju för den delen aldrig brun, bara röd, hur jag än bär mig åt.

Igår var vi en sväng till Ystad. Bara för att komma hemifrån en stund. Vi fuskade med lunchen. Den intogs på Mc Donnals. Det är inte så ofta som vi är där. Andra gången i år.
På eftermiddagen startade vi fyrhjulingen. Men tyvärr så blev det inte som vil ville. Det är något fel på startmotorn, så älsklingen får ringa till företaget där vi köpte den imorgon. Vi vill ju ha igång den och köra lite.
Igårkväll var vi och firade min svägerska och svåger. Hon fyllde år igår och han fyllde år i maj, men dom valde att fira tillsammans. Det var en jättetrevlig kväll, med massor av god mat och ett härligt sällskap.

Idag har jag tvättat. Skönt att ha det avklarat. Älsklingen ligger i sängen och slappar. Själva kan jag inte sova fast jag är trött. Det beror på att jag har så innihoppsan ont i ryggen och att jag har tagit en tablett för det. Men förhoppningsvis så kommer jag tidigt i säng istället. För imorgon är det jobbedag. Ska jobba sex dagar denna veckan. Är bara ledig på onsdag. Men det är bättre än inget alls.

Nej, nu ska jag sätta mig och slappa i soffan.

Kram


Stora flickor gråter också

Idag har varit en jävulsdag på jobbet. Önskade att jag kunde stannat kvar i sängen, men ack nä....... Det har stressats nutav bara den. Vi har varit en man kort. Varför kan dom inte sätta in extra pesonal då?? Vi som jobbar mår verkligen inget bra av att springa röven av oss.

Dagen på jobbet började verkligen inget bra. Vi sommarvikarier fick en massa skit av en av dom fastanställda. Hon tyckte att vi är slarviga och att våran städning ser för j*vlig ut. Vidare så tycker hon att vi motarbetar varandra och tar mycket längre tid när man hjälps åt på rummen. Jag var den enda av vikarieena som försvarade oss. Så länge som hotellets ägare tillika våran uppdragsgivare inte klagar på oss, så tycker jag att vi gör ett fullgott jobb. Vidare så tycker hon att vi tar alldels för lång tid på rummen när vi städar. Själva så skulle hon klarat av att städa 9 stanna rum på 45 min. Men då är min fråga "Hur f*n hinner man då med bäddning, dammnin, tömming av papperskorgar, städning av toa samt moppning av golven?" Kan någon av er svara på det, för det kan inte jag. Jag tar ett stanna rum på 15 min. Men nu till saken. Efter hennes utfall mot oss så kunde jag inte hålla tårarna tillbaks. Det var så skönt att få ut dem. För hon har absolut ingen anledning att klaga. Gör hon det n¨gon mer gång, så får han visa oss hur jobbet ska skötas om vi nu inte är kapabla till att göra det. Jag kan säga att jag var nära på att packa ihop mina saker och åka hem. För så här vill jag inte ha det på jobbet. Nu är det inget kul att åka dit mera. Det har jag tyckt fram tills idag.

Nu ska jag njuta av en ledig helg. Allt vad jobb heter ska jag lägga bakom mig. Jag ska bara gå och lalla här hemma och inte göra så mycket. Förutom att tvätta och att åka på fest imorgon kväll.

Idag har älsklingen fått sin fyrhjuling som han beställde i månags. Så nu är han i garaget och sätter ihop den. Han (jag också för den delen) är som ett litet barn på julafton. Det kan inte gå fort nog att få ihop den.

Nej, nu ska jag sätta mig tillrätta i soffan och titta på lite friidrott.

Kram

Klant det är jag!!!!

Ja, jag är verkligen klantig. När jag kom till jobbet dag och skulle ta upp min mobil, så fanns den inte i min västa. Alltså låg den kvar hemma på köksbordet. Vi frukosten så ringde jag hem för att kolla om mobilen låg i köket och det gjorde den. Älsklingen blev inte glad och förklarade att han inte tänkte komma med mobilen till mig. Jag blev en aning sur och gnällig. Men det var bara till att gilla läget. När jag var på väg tillbaks från förmiddagsfikat så fick jag en trevlig överraskning. Min söta gulliga älskling kom gående i köket med mobilen till mig. Vad snäll han är. När han ändå var i Simrishamn så passade han på att köpa med sig lite fisk hem.

Dagen på jobbet har varit sådär. Mycket att göra men absolut ingen ork. Skulle helst av allt villja ligga hemma och lata mig. Vi var nog flera som kännde så. Vissa dagar vill man helt enkelt inte jobba och vara social. Idag var det en sådan dag för mig. Visst jag ska inte gnälla för att jag jobbar. För jag är verkligen glad för att jag har ett jobb. Men ibland finns inte motivationen där till att jobba. Men nu tillbaks till jobbet. Jag fattar inte hur vissa kan stöka ner som dom gör på sina hotellrum. Ibland är det så stökigt att man inte kommer till att städa.  Allt ligger utspritt i hela rummet. Vi får ju inte flytta på gästerna personliga ägodelar. För att inte prata om toa. Hur f*n kan man svina ner en toalett som man gör. Att städa toastolen på dessa rum är ingen hit, det är mer så att man vill spy. Tur är att det inte händer dagligen. Värst att svina ner en toastol är pensionärerna, tyvärr.
Nu har jag bara en dag kvar att jobba, sen är det en värförtjänt ledig helg. Här ska det slappas.

Kram

Flyger iväg

Just nu känns det som om min tid bara flyger iväg. Fast vi har haft jättemycket att göra på jobbet, så har tiden bara försvunnit i ett nafs. Vi hann med allt vi skulle göra + lite till. Men det är skönt att inte behöva stressa. Tänk om alla dagar hade kunnat vara så här, men tyvärr är det inte så. Jag har även haft hur kul som helst på jobbet, fast jag haft j*vligt ont i ryggen. Tjejen som jag jobbat med idag har gett mig en massa skratt samt att allt snack har varit under bältet, hihihihi........

Mina små älsklingar ligger och snussar skönt och älsklingen är i garaget. Så jag har det lungt och skönt. Sitter i soffan och slö tittar lite på TV:n. Ska så göra en stund till sen är det sängen. Har sovit som en kratta inatt, så jag är ganska så trött. Hoppas att jag får sova bättre inatt, vill inte vara som en sombi på jobbet imorgon.

Kram


Måndag, eller hur var det nu??!!

Ja, jag har lite svårt att hålla reda på vilken dag det är. Blir lite förvirrad när man har en ledig dag mitt i/ i början av veckan. Nu var jag ledig igår, så idag känns det som måndag för mig. Får se om det blir bättre imorgon med mina dagar ;)) Nåja, jag vet att jag bara ska jobba fyra dagar denna veckan.Dagen har varit sådär svettig och sressig som det kan vara under högsäsong. Skönt var att vi hann med allt utan att stressa ihjäl oss totalt. Belv tom så att jag kunde stämpla ut fem minuter innan mitt pass var slut.

Älsklingen har varit riktigt flitig här hemma. Han har målat som räcket till entre trappen. Muren ut till vägen har blivit tvättad och målad. Han har även varit med sina föräldrar till våran hund och katts grav. Disken och middagen var klar när jag kom hem. Det kallar jag service på hög nivå. Han är underbar min älskling.

Nu ska jag uppsöka duschen, luktar inte så fräscht.

Kram

Slapp dag

Idag har jag inte gjort så mycket. Det har ju varit min lediga dag. Men jag har fått avklarat tvätten, skönt att slippa det senare i veckan. Jag har varit och bytt mina sandaler som jag köpte i torsdags. Sommen till ena kardborrbandet hade gått upp. Nu har jag ett par nya, så jag hoppas att dom håller ett bra tag framöver. Vad har jag annars gjort idag, ABSOLUT inget. Det har varit en total slapp dag. Idag har även varit älsklingens första semesterdag =) Nu vet jag att han inte kommer att ligga på latsidan under sin ledighet.

Nu ikväll har jag suttit och letat information om magsäcksoperation. Vill ju vara påläst om jag nu skulle få göra en sådan. Förhoppningsvis så har det gått iväg en remiss från reumatologen. Detta är ju mitt sista halmstrå för att gå ner i vikt. Har försökt det mesta. Inte för att vill gå igenom en operation. Men vad gör man inte för att må bra. Det kan jag säga att skulle jag nu få operationen, så är det inte för att jag vill bli smal. Jag vill ha en för att må bättre och för att min reumatism inte ska försämras. Så det är för hälsans skull och inget annat.

Nej, nu kallar sängen på mig. Har fyra arbetsdagar framför mig sen en ledig helg.

Kram

Äntligen helg!!!!

Nu har äntligen helgen kommit för mig, hihihi............ Ja, jag vet att det är söndag idag. Men imorgon har jag äntligen en ledig dag. Har nu jobbat 5 dagar, inte för att man ska klaga, men det känns i ben och fötter. Idag har det varit jätte stressigt på jobbet. Hann inte bli klara till 16,45 utan vi fick jobba över 30 min, men men vi blev klara och det är det viktigaste.

Nu sitter jag och njuter av en kall Doolis och det är hur gott som helst. Jag bjuder inte, för denna ska jag ha för mig själva.

Annars så har jag inte så mycket att berätta om helgen. Det har varit jobb och åter jobb. Men nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar. Har hela helgen ledig då. Så det ser jag verkligen fram emot då.

Nej, nu ska jag fortsätta njuta av min dricka och titta lite på TV.

Kramens

Helg, vad är det??!!!

Ja, det kan man undra. Men förmodligen så är avsaknade av helg för mig mitt jobb. Detta är första helgen som jag jobbar sen jag började på jobbet. Dagen har varit helt ok. Har inte behövt stressa, men det kan ju bli annorlunda imorgon. Får verkligen inte hoppas det. Just nu tycker jag att det är skönt att veta att jag bara her en dag kvar att jobba, sen är det en dag ledigt =)

Lilla Mitzi ligger här bredvid mig och snussar på husses rena t-shirts. Hon är så söt, det lilla livet. Annat var det i morse, då klättrade hon längst med träramen på det öppna sovrummsfönstret, buskisse :)

Nej, nu ska jag umgås med älsklinen.

Kram

Ingen ork

Jag orkar inte att skriva något för tillfället. Vill bara visa att jag lever.

Har haft det ganska så stressigt på jobbet, så jag är helt slut nu. Skriver mer vid ett senare tillfälle när jag har mer ork.

Kram

Torsdag

Det känns som om denna veckan aldrig vill ta slut. Kan det bero på att jag ska jobba hela helgen?? Troligtvis........ Men men, det innebär att det bara är 4 dagars vecka nästa vecka =)

Dagen har gått ganska så snabbt och flutit på bra. Idag slutade jag en timme tidigare, likadant imorgon. Så är det när man ska jobba helg.

I förmiddags var jag iväg till reumatologen. Skulle få svar på alla blodproverna som togs för ett tag sen. Allt var bra. Vi kom även in på min vikt. Har länge diskuterar med läkaren om en magsäcksoperation. Så nu är det bestämt att han ska skicka iväg en remiss. Så nu är det bara till att vänta och se. Jag är förväntansfull. Detta har jag tänkt på länge, flera år för att vara exakt.

Ikväll har jag varit iväg och köpt ett par nya skor till jobbet/privat. Har så ont i mina stackars fötter, så jag hoppas att dessa kommer att hjälpa. Ska ha dem på jobbet imorgon.

Nej, nu kallar duschen på mig.

Kram

Tröttare än tröttast

Idag är jag tröttare än tröttast. Har haft ganska så mycket att göra på jobbet och inte blev det bättre av att vissa är slöa. På min vånig har vi haft 27 rum varav 15 var avreserum/ankomstrum. Dessa rummen skulle vara klara till kl 14. Vi har varit 3 på våningen varav två jobbat häcken av sig. På 6 timmar har en städat 5 rum och vi andra 22 på 7-8 timmar. Så ni kan förstå att jag är både trött och ganska så irriterad. Det är inte meningen att en ska "glassa", eller rättare sagt vara övernitisk, medan andra ska jobba ihjälsig. Men men, förhoppningsvis märker personen ifråga att det inte funkar i längden.

Nu sitter jag här och längtar till sängen. Skulle nog kunna somna här jag sitter i soffan. Men jag ska försöka vara uppe en stund till. Jag får se hur det blir med det.

Imorgon ska jag iväg till reumatologen. Så jag kommer att gå ifrån jobbet en stund, samat att jag har en kort dag. Jag slutar 15.45 iställer för 16.45 Denna turen har vi dagarna innan vi jobbar helg.

Kram

Härlig dag

Tänk att det kan vara så underbart att ha en ledig dag. MIn nästa lediga dag är på måndag, skuck....... Jag ska alltså jobba hela helgen. Men det kommer att gå bra.

Idag har jag varit på AF och fått lite papper påskrivet. Efter det blev det en underbar fika på Bullen & Bönan här i Tomelilla. Jag och mitt sällskap satt och snackade skit och hade det hur underbar som helst. Vi satt ute och tittade på alla som kom föbi. Efter fikan åkte jag vidare till Bo Ohlsson för att handla lite åt min nya älskade syster son.


En underbart söt pyjamas


En somma dress


Denna dress har jag stickat, bodyn är köpt


Söta strumpor


Så här ser det ut utanför hotellfönstrerna på mitt jobb. Det är en härlig utsikt


Mitzi kyler av sit =))


Ledig

Idag har jag en ledig dag och den kunde ju inte ha börjat på ett bättre sätt (som ni såg i mitt förra inlägg). Om en stund ska jag bege mig till AF, för att efter det fika med en fd arbetskamrat. Det ska bli kul att träffa henne. Annars så kommer jag inte att gör så mycket idag, bara slappa. Ska iofs iväg och handla till Tom och få paketet iväg skickat idag. Vill ju att ha ska få det så fort som möjligt.

Jag kommer säkert att uppdatera senare idag.

Kram

Världens lyckligaste!!!!

Idag är jag lyckligast i världen. Har fått reda på att jag blev moster i gårkväll till världens sötaste lilla Tom. Tyvärr så bor han i Schweitz, så jag kommer inte att träffa honom ännu på ett par månader. Tur att det finns internet, så att jag kan få tonvis med bilder på underverket.










Ballonger

Just nu har jag ben och fötter som känns som balloner. Blir väl så när man varit ledig i helgen. Dom är lite ömma och svullna ;)  Dagen på jobbet har annars varit lugn. Absolut ingen stress, wieeeee............. Det är näestan så att man kunnat släpa fötterna efter sig lite. Om vi ville så fick vi gå hem en timme tidigare, men med löneavdrag. Så jag valde att stanna kvar. Har absolut ingen lust att förlora några pengar.

I morse var älsklingen iväg med Mitzi till vetrinären. Hon skulle få sin andra vaccination. Nu är hon skyddad ett år framåt. Men lillan älskar inte att sitta i transportburen och att åka bil. Det var massvis med gnäll från henne. Hon blev väg och hade gått upp hela 400gr på 4 veckor. SÅ hon växer så det knakar det lilla livet. Husses och mattes lilla älskling. Självklart så ska vi inte glömma bort våran stora älskling Tova. Hon är husses och mattes stora älskling.

Imorgon är jag ledig =)) Då ska jag till AF för att få ett papper påskrivet. Efter det är det fika med en fd arbetskamrat. Det ska bli så kul. Denna fikan skulle vi gjort innan midsommar, men mitt jobb kom emellan. Men bättre sent än aldrig.

Nej, nu ska jag fortsätta att slappa.

Kram

I´m back

Har haft data fritt under helgen och det har varit så skönt. Denna helgen har det kännts som om vi hade semester =)) Det har alltså varit en helt underbar helg.

Ifredags efter jobbet så stressade jag hem, slutade 16,45. Vi skulle vara på fotbollsavslutning 17,30. Så det var till att skynda sig, för jag ville hinna med att duscha innan vi for iväg. Det blev en helt undebar kväll, med massor av skratt. Det spelades fotbollsbrännboll och grillades. Efter avslutningen så åkte vi vidare till vänner, för att bara snacka skit och umgås. Det blev en sen kväll med tanke på att jag steg upp 06,15. Vi var hemma runt 00,30 och då var jag ganska så trött.

Igår var vi och besökte våran hund och katts grav. Den 13 juli är det tre år sen våran älskade und togs bort. Så vi satte ner en röd ros, då vi inte kommer att åka dit på årsdagen. Efter det så åkte vi och handlade på Ingelsta kalkon. Köttet la vi i en kylväska. Sen bar det vidare till Bo Ohlsson för att införskaffa lite nya t-shirts till oss båda. Jag var verkligen ibehov av t-shirts till jobbet. Resten av dagen tillbringade vi hemma med lite bad och pyssel i trädgården.

Idag har vi varit ute och farit IGEN ;) Vi har besök mamma. Där blev det en förmiddagsfika. Efter det så åkte vi till pappa, för att se hans nya lägenhet. En väldigt fin masklägenhet i Rydsgård. På vägen hem åkti vi inom till älsklingens föräldrar, när vi ändå hade vägarna förbi. Det var meningen att vi skulle ha deras släp med oss hem. Men så blev det inte då himmlen öppnade sig. Vi får ta det en annan dag. Släpet behöver vi när vi ska iväg och hämta hem en "ny" sänggavel, spm vi fått av vänner.
I eftermiddag har vi städat, diskat och tvättat. Skönt att ha det avklarat, så slipper man det i veckan. Nu ska jag snart uppsöka duschen, så att jag är redo för jobbet imorgon.

Nu vräker regnet ner, så har det gjort mer eller mindre i 5 timmar nu. Välbehövlig svalka. Jag hoppas att svalkan håller i sig, då det inte är kul att jobba när det är varmt. Ingen kul att ha dyngsura kläder på sig på jobbet.

Kram

Orkar inte mer

Nu vill jag verkligen att värmen ska försvinna. Står inte ut mer. Svetten har runnit av mig på jobbet. Kan säga att när jag skulle hem för dagen så känndes det som om jag kissat på mig. Så svettig var jag. Inte har det blivit bättre av att man har haft fullt upp hela dagen. Kanppt haft tid att ta någon rast. Och inte har man fått någon hjälp direkt, men det har ordnat sig. Alla så har vi haft att göra mer eller mindre. Hoppas att morgondagen blir bättre.

Nej, nu orkar jag inte att hålla mig vaken mer. Nu drar jag in till min härliga säng.

Kram

Hitt värre

Tror nog att jag snart har smält bort. Duschade för en stund sen men det märks inte. Känns som niagarafallet rinner längst min rygg, och då sitter jag helt still i soffan och slappar. Skulle inte var dumt att kunna krypa in i frysen och svalka sig en stund. Tyvärr så får jag inte plats i den, hihihi.......

Jobbet har varit en plåga i dag. Det finns inge luftkonditionering där. Så snacka och att det varit hitt värre. Tycker mest synd om dem som varit och städat på takvåningen. Jag har varit en våning under och det har varit varmt. Vad har det då varit våningen över???

Kan säga att mina fötter värker och är svullna, samt att jag har fått j*vligt ont i högra vristen. Vet inte vad jag gjort. Det går över förr eller senare, så är det bara.

Nu känner jag att det skulle vara skönte med ett regält regn och åskväder, så att luften blir svalare. Men visst alla som har semester nu har verkligen valt "rätt" tid för den. Tro inte att jag är avundsjuk på dem!!!!! ;) (det är jag, fast jag varit utan jobb länge).

Nej, nu ska jag fortsätta slappa. Snart är det sängen för mig.


RSS 2.0