Äggröra med bacon och kryddig korv

Detta åt jag till frukost

1 person

3 ägg
0,5 dl vispgrädde
smör
salt & peppar
bacon och fet choritzo

Stek charkuterierna i smör på medelgod värme i stekpanna. Häll över fettet i en vid tjockbottnad kastrull. Rör samman äggen med grädden men unvik att vispa. Smält ytterligare en smörklick i stekpannan på svag värme. Slå på äggstanningen och rör från botten med träslev hela tiden medan det koagulerar. När röran börjat tjockna ta kastrullen från värmen och rör ner en aning grädde för att göra den krämigare. Salta och peppra.

Tyvärr så har jag inget foto på min frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0